Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
Cihaz ve rom ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar için Windows Scripti var. İsterseniz ona bakın. Bluestackta deneme şansım olmadı
windows scripti link verebilir misiniz

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

ihsan132

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali İhsan ge
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Eline sağlık
Ben indirdim magisk modüller kısmından yükledim. Verdiğin siteye girdiğimde çalışmıyor yazısı çıkıyor. Reklamlarda gitmedi. Neyi yanlış yaptım acaba.

Çözdüm.
Modüller kısmından sistemsiz host u kapatmamışım. 🙃 Eline sağlık çok güzel olmuş

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü:
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları ve neden eşsiz olduğu bilgisi şurada:
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum. Projeyi desteklemek istiyorsanız github'tan yıldız verebilirsiniz.
Hocam merhaba Yandex mail uygulamasını engelleyemiyir galiba reklam var hala maalesef:(

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü:
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları ve neden eşsiz olduğu bilgisi şurada:
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum. Projeyi desteklemek istiyorsanız github'tan yıldız verebilirsiniz.
Teşekkürler.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Bu reklam var hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-11-17-29-14-398_ru.yandex.mail-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-11-17-29-14-398_ru.yandex.mail-edit.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 15
Üst Alt