Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Abi teşekkür ederim her iki operatör de de çalıştı engelleme

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın. İstatistik açısından soruyorum. Rootsuz cihazlarla ilgili pek geri bildirim alamıyoruz malum. Hangi metodu kullandınız?

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Güle güle kullanın. İstatistik açısından soruyorum. Rootsuz cihazlarla ilgili pek geri bildirim alamıyoruz malum. Hangi metodu kullandınız?
Abi ben rootsuz kullanmam normalde Bl kilit yarın açılıyor yarın miui zero rom yüklücem root edip custom twrp yüklücem

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Abi ben rootsuz kullanmam normalde Bl kilit yarın açılıyor yarın miui zero rom yüklücem root edip custom twrp yüklücem

Asıl soruyu es geçmişsiniz :)

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü:
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları ve neden eşsiz olduğu bilgisi şurada:
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum. Projeyi desteklemek istiyorsanız github'tan yıldız verebilirsiniz.
Sayın yöneticiler. Bu konu forum kullanıcılarının teveccühü sayesinde en çok cevap verilen ve en çok görüntülenen konular arasına girdi. En başta bu başlığı açarken bu kadar büyüyebileceğini öngörmediğim için sadece içerikle bir tanıtım yapmıştım. Ayrıca geçen süreçte de bir çok değişti. Eğer sırf bu konuya ilişkin tarafıma yetki verilirse giriş mesajını düzenlemek istiyorum. Teşekkür ederim...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sayın yöneticiler. Bu konu forum kullanıcılarının teveccühü sayesinde en çok cevap verilen ve en çok görüntülenen konular arasına girdi. En başta bu başlığı açarken bu kadar büyüyebileceğini öngörmediğim için sadece içerikle bir tanıtım yapmıştım. Ayrıca geçen süreçte de bir çok değişti. Eğer sırf bu konuya ilişkin tarafıma yetki verilirse giriş mesajını düzenlemek istiyorum. Teşekkür ederim...
SMS Onayı alarak mesaj düzenleme yetkisine kavuşabilirsiniz hocam.

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
symbuzzer github üzerinden güncel zip dosyasını indirip kurmama rağmen reklamlar hala karşıma çıkıyor ne yapabilirim ?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
symbuzzer github üzerinden güncel zip dosyasını indirip kurmama rağmen reklamlar hala karşıma çıkıyor ne yapabilirim ?
Her uygulamada mı çıkıyor? Uygulamayı zorla durdurup sonra önbelleğini silip yeniden deneyebilirsiniz. Eğer hala görünüyorsa uygulamaları bildirmeniz lazım

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
Her uygulamada mı çıkıyor? Uygulamayı zorla durdurup sonra önbelleğini silip yeniden deneyebilirsiniz. Eğer hala görünüyorsa uygulamaları bildirmeniz lazım
Dediklerinizi yaptım ancak tüm uygulamalarda sorun devam ediyor anlamadım. Mecbur adaway kurdum

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
Bluestack'ta işe yarar mı? rootlu, uygulamalardaki reklamları engeller mi?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Üst Alt