- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Digital operator evet tcelluygulama nedir hat turkcell mi hocam ?
Digital operator evet tcelluygulama nedir hat turkcell mi hocam ?
Digital operator evet tcell
Turkcell turbo süper firsat 39tl 8gb internet 750dakika 100smsTurkcell önerdiğiniz tarife var mı ? 40tlye kadar. Bu ay sonu bende hat degiştiricem, Vodafone dan bıktım artık.
Önce Turkcell mağazasına gidiyorsun ve gecis yapiyorsun. Sana orda sorarlarsa büyük ihtimalle sorarlar bir paket yapalım diye sende dersin ki ben geçiş yaptıktan sonra onun için geri geleceğim.merhaba, Türk telekom taahhütüm bu ay sonu bitiyor. Turkcell geçmeyi düşünüyorum, ilk olarak yapmam gereken işlemler nedir? düşündüğüm faturasız paketlerde son başvuru 20 haziran yazıyor. 20 hazirandan sonra bu paketleri alamaz mıyız?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternet üzerinden direk numara taşıyarak geçiş yapılamaz mı?Önce Turkcell mağazasına gidiyorsun ve gecis yapiyorsun. Sana orda sorarlarsa büyük ihtimalle sorarlar bir paket yapalım diye sende dersin ki ben geçiş yaptıktan sonra onun için geri geleceğim.
Gel gelelim geçiş yaptın şimdi dijital operatör uygulamasını indiriyorsunuz ve kişisel bilgilerinizi guncelle kısmından 24 yaş altı bir tc giriyorsun ismini felan yazıyorsun sonra hattına tl yükleyeceksin sonra sms ile GNC AVANTAJ 6GB yazıp 2200 a gonderirsen 6+3 gb lik pakete geçmiş olursun.
baktığımda bu çıktı daha mantıklı değil miİnternet üzerinden direk numara taşıyarak geçiş yapılamaz mı?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi