FaturalımıHediyeleri bol, çekim gücü kuvvetli, İnterneti hızlı. Geçilir tabiki. 15gundur turkcellliyim 15gunde 17gb hediye gelmiş extradan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
faturalı turbo süper fırsat tarifesiFaturalımı
hocam bende türkcell yeni hat aldımda yetiyormu size 8gb hediye veren kampanyalar neler acaba birde faturalıda daha bonkör diyorlar türkcell doğrumu çyleyse faturalıya geçmek isterim.faturalı turbo süper fırsat tarifesi
faturasız kullanmadım bilmiyorum . salla kazandan hediye geliyor , ilk ay geçişte 10 gb geliyor , bip indirince salla kazanı haftada 2ye çıkarabiliyorsunuz , bipteki fırsatları takip ederek daha başka hediyeler alabiliyorsunuz . faturalıda daha bonkör kısmına pek katılmayacağım yinede , çünkü benim turkcelle geçmeme en çok vesile olan CraweL hocam da faturasız turkcell kullanıyor . şimdiye kadar aldığı hediyelerin ekran görüntüsünü bir göndersin . çok çok fazla . turk telekom helede vodafone bu konuda çok cimri . benim 8 gb ama hediyeleri bitiremedim daha . 8 gb olduğu gibi duruyor . yüksek boyutlu oyunlar ve filmler indirdim evde wifi olmasına rağmen , sırf hediyeleri kullanabilmek için . Hız konusunda çok iyi turk telekomda 25 mbit hız alırken turkcellde 80 mbiti gördüm . diyeceklerim bu kadar . fanboyluk yaptığımı düşünen varsa kesinlikle değil , tecrübelerimi aktardımhocam bende türkcell yeni hat aldımda yetiyormu size 8gb hediye veren kampanyalar neler acaba birde faturalıda daha bonkör diyorlar türkcell doğrumu çyleyse faturalıya geçmek isterim.
uygulama nedir hat turkcell mi hocam ?Hediyeleri bol, çekim gücü kuvvetli, İnterneti hızlı. Geçilir tabiki. 15gundur turkcellliyim 15gunde 17gb hediye gelmiş extradan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.