Soru Turkcelle geçilir mi?

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Paket fiyatları pahalı olabilir ama ekstra internet hediyeleri çok fazla ayrıca 20 gb lık pakete 59 TL ödüyorum başka bir forumda bahsettiğim paketi ücretle satıyorlar kod ile geçiş oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Bu ay sonu itibariyle turkcell e geçmeyi planlıyorum.4 yıldır vodafondayım fakat son zamanlarda vodafone internet hızında t.telekomla yarışır hale geldi.Gb ları yükseltti internet hızı kağnı hızından hallice.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Hediyeleri bol, çekim gücü kuvvetli, İnterneti hızlı. Geçilir tabiki. 15gundur turkcellliyim 15gunde 17gb hediye gelmiş extradan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Faturalımı

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
faturalı turbo süper fırsat tarifesi
hocam bende türkcell yeni hat aldımda yetiyormu size 8gb hediye veren kampanyalar neler acaba birde faturalıda daha bonkör diyorlar türkcell doğrumu çyleyse faturalıya geçmek isterim.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam bende türkcell yeni hat aldımda yetiyormu size 8gb hediye veren kampanyalar neler acaba birde faturalıda daha bonkör diyorlar türkcell doğrumu çyleyse faturalıya geçmek isterim.
faturasız kullanmadım bilmiyorum . salla kazandan hediye geliyor , ilk ay geçişte 10 gb geliyor , bip indirince salla kazanı haftada 2ye çıkarabiliyorsunuz , bipteki fırsatları takip ederek daha başka hediyeler alabiliyorsunuz . faturalıda daha bonkör kısmına pek katılmayacağım yinede , çünkü benim turkcelle geçmeme en çok vesile olan CraweL hocam da faturasız turkcell kullanıyor . şimdiye kadar aldığı hediyelerin ekran görüntüsünü bir göndersin . çok çok fazla . turk telekom helede vodafone bu konuda çok cimri . benim 8 gb ama hediyeleri bitiremedim daha . 8 gb olduğu gibi duruyor . yüksek boyutlu oyunlar ve filmler indirdim evde wifi olmasına rağmen , sırf hediyeleri kullanabilmek için . Hız konusunda çok iyi turk telekomda 25 mbit hız alırken turkcellde 80 mbiti gördüm . diyeceklerim bu kadar . fanboyluk yaptığımı düşünen varsa kesinlikle değil , tecrübelerimi aktardım

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Turkcell'in hediyeleri konusunda bahsetmek gerekirse diğer operatörler Turkcell kadar cömert değil. 4 operatör gezdim turkcell vermeye diğerleri almaya meyilli. Verilen hediyeler o kadar bol ki paket yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Mağazalarında bile hediye veriyorlar. Birkaç ay önce gittiğimde bedava paycell kart vermişlerdi. Fiyat konusuna gelirsek verdiği hediyelerle Turkcell aldığı parayı kesinlikle hak ediyor. Evet Turkcell fanboyuyum;)

Burak00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
17
Hediyeleri bol, çekim gücü kuvvetli, İnterneti hızlı. Geçilir tabiki. 15gundur turkcellliyim 15gunde 17gb hediye gelmiş extradan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
uygulama nedir hat turkcell mi hocam ?

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Ben geçtim Türk Telekom EGM tarifesindeydim 50 TL olan faturamın yenilediğim zaman taahhütlü 65 TL olacağını söylediler ben de çıktım Turkcell’e geçtim hem paket içeriği daha fazla hem de aynı para,Türk Telekom hem yiyici hem de çekmiyor adam akıllı,bir de salla kazan olayı var haftada en az 3-4 GB geliyor.

Üst Alt