- Adım
- Beko
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 23
Ne zaman bitecek bu kampanya mı artık neyse hocam.
Hocam askerlik nedeniyle Türkcell e son verdim. Asker den sonra kendi bayimi açacağım. Fakat özel numara almak çok zor
Hocam bitiş tarihi henüz net değil.Ne zaman bitecek bu kampanya mı artık neyse hocam.
İnşallah hocam. Ozel numara konusunda tanıdığım bir Türk Telekom bayi var. Hat ücreti haricinde 100 tl ücret alıyor numara için ben elindeki numarayı paylaşayım belki işinize yarar. Benim kendi numaram mesela 0xxx xxx 4444Bayi açtığınız zaman görüşürüz o zaman
Hocam ek paket konusunda turkcell çok pahalı. Bu konuda hiç taktir etmiyorum. Vodafoneda sınırsız youtube olan paketler beni çok cezbediyor aslında. 1080p de filan kotadan yemiyor.5 Gb internet fiyatını 40 ₺'den 110₺ yapınca çok memnun olduğum Türksel'e veda ettim... 50-60 lira olsa yine devam edecektim ama 110 lira ödemek de aptallık olur dedim...
Faturasız Vodafone 7 Gb 750 dk 250 sms tarifesine 27 liraya geçtim, genel olarak memnunum.
Dijital operatöre girip sağ üst köşeye basın sonra babanızın ismi yazan kısma tıklayın orda seçeneklerde profil ayarlarına git diyin daha sonra orda kimlik bilgilerimi değiştir e basın kendi bilgilerinizi girin. Sizi kullanıcı yapar sonra müşteri hizmetlerini arayıp söylediğim pakete geçebilirsiniz.Ben 4G internet 1000dk 100 sms i o fiyata kullanıyorum 40 TL faturalı hat babamın üstüne olduğu için yapamıyorum. :/
Dijital operatöre girip sağ üst köşeye basın sonra babanızın ismi yazan kısma tıklayın orda seçeneklerde profil ayarlarına git diyin daha sonra orda kimlik bilgilerimi değiştir e basın kendi bilgilerinizi girin. Sizi kullanıcı yapar sonra müşteri hizmetlerini arayıp söylediğim pakete geçebilirsiniz.
Kardesim Turkcell degil ama 25 yas altinda. Arayip müşteri hizmetlerini onu kullanıcı olarak gosterebilir miyim ?Turkcell'den yeni tavsiye paketlerim var. Öncelikle diğer faturalı hatlardaki gibi farklı operatörden gelmenize gerek yok. Mevcut müşterilerde kampanyadan faydalanıyor.
Öncelikle faturalı hatlar için yorum yapıyorum.
25 yaş altındaysaniz ve hat sizin üzerinizde ise direk müşteri hizmetlerini arayıp alttaki fotoğraflardan paket adını seçip ona geçmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Geçiş yapmanız için faturasız olabilir yada herhangi bir faturalı hatta olabilirsiniz. Bu fark etmiyor. Diğer operatörden geçenler direk geçiş sırasında paketi seçebilir.
25 yaş altında değilseniz. 25 yaş altında herhangi bir yakınınızin Tc numarası doğum tarihi ve baba adını alarak müşteri hizmetlerini arayıp o kişiyi kullanıcı olarak gösterip daha sonra bu paketlerden birine geçebilirsiniz.
Faturasız paket için yine aynı şekilde 25 yaş altı olmalısınız yada 25 yaş altında birini kullanıcı gösterdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp gnc avantaj 6gb faturasız paketine geçmek istiyorum diyeceksiniz. Ve size yıllık abonelik başlatacak. Kontör yüklemesi yaptıkça her ay yenilecektir. Yeterli bakiye olmaması durumunda paket beklemeye alır ve bakiye yüklenince paket devam eder.
-Önemli bir hatırlatma! Bu pakete sadece eski gnc paketlerinden 70 tl ve üzeri kullananlar geçememektedir. Fakat onlar için de güzel bir kampanya var onlarda müşteri hizmetlerini arayıp gece +gündüz şeklinde verilen internet paketlerini ücretsiz olarak sadece gündüz yapabiliyor. Örnek vermek gerekirse 10gb gece(22.00-06-00) +10 gb normal interneti olan bir pakette gece paketi sadece belirli saatlerde kullanılıyordu yeni kampanya ücretsiz olarak hepsini gündüz şeklinde veriyor. Ücretsiz geçebilirsiniz.
Eski bir turkcell çalışanıyim. Paketleri takip ediyorum. Sizlerden ricam ben burda kampanya paylaştıktan sonra çok fazla şekilde özel mesaj geliyor. Sormak istediklerini konu altında sorarsanız diğer arkadaşlarımda burdan cevap bulabilir.
Son edit: paketlerdeki + paketler Facebook Twitter instagram whatsapp ve youtube yönüne geçerlidir. İnternetimizin büyük bölümünü zaten bu uygulamalar yediği için öncelikle + paketler bitiyor buna emin olabilirsiniz. İlk ay hediye seçenekleri değişiyor. Bu hediye size de gelecek. Öncelikle hediye paketini kullanıyor o bitince ana pakete geçiyor.
Herkese iyi forumlar
Aramanız lazım. Mesajdada belirttim.Yaptım ama internetten baktığımda o paketler gözükmüyor aramam mı lazım illa?
Bir kaç üst mesajda dijital operatör den nasıl kullanıcı göstereceğinizi anlattım hocam.Kardesim Turkcell degil ama 25 yas altinda. Arayip müşteri hizmetlerini onu kullanıcı olarak gosterebilir miyim ?