Ana Başlık Turkcell VoLTE - VoWifi hizmetlerini tüm cihazlara sundu.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
ikisi farklı şeyler değil mi hocam ?
Bağlantı olarak aynı ancak işlev açısından farklı. Vollte aramanızın ses kalitesini arttır, aramanızın hızlı olmasını sağlar ve şebeke çekim gücünün 4gden 3gye düşmesine engel olarak cihazın şebeke değişiminde kullanacağı enerjiyi durdurarak pil durumuna kısmen olumlu etkisi olur. VoWifi ise volte üzerinden şebekenin herhangi bir sebepten ötürü çekim gücünün yetersiz veya sıfıra düşmesi sonucunda sizin arama yapabilmeniz ve arama alabilmenize olanak sağlar.

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Sonuç başarılı. Çok şükür bu da oldu. Hiç umudum yoktu. Volte ve vowifi aktif oldu. Vowifi denemek için uçak moduna alıp wifi bağlanın. Tabi ayarlardan vowifi açtıktan sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada vowifi ayarlarında, wifi bağlıyken; mobil şebekeden arama yapmak için hücresel tercihli, wifi üzerinden arama yapmak için wlan tercihli seçilmeli. Yani vowifi simgesi gelmiyor hücresel tercihli seçiliyken.

Son düzenleme:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Bilgilendirme icin teşekkürler hocam.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ayrıca Volte simgesi de gelmedi. Fakat Turkcell içi arama yaptığımda HD yazıyor.
Aynı şey benimde dikkatimi çekmişti. Türkcell'e sorduğumda roaming yüzünden olabileceğini söylemişlerdi. Telefonum şebekeye farklı bir operatörün baz istasyonu üzerinden erişiyorsa görünmeyebilir ama Türkcell abonesi aradığında, servis aktif olarak çalışır, diye açıklamışlardı.

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Hocam bilgi icin tesekkurler mi mix 3 cihazimdan sms attim ve bu kodu telefon ekranina girdim *#*#86583#*#* simge geldi.

Tarkantibet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarkan
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
3
Peki arkadaşlar VoLTE ve vowifi kodlarını girip bu iki hizmeti aktiflestirdikten sonra şarj sorunu yaşayan oldu mu. Benim geceden sabaha yüzde 20lik bir azalma oldu bekleme modunda. Pil kullanımına baktığımda hiçbir değişik durum yok. Normalde en fazla yüzde 2 tüketim olurdu.

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Selamunaleyküm
kolay gelsin herkese,açıklama ve bilgilendirme için herkese çok teşekkür ediyorum.
volte ve vowifi aktik oldu sonunda,çagrı bağlanması ve ses kalitesi hakikaten ciddi seviyede iyileşti lakin görüntülü görüşme yapamıyorum,acaba bu sıkıntı sadece bendemi

Üst Alt