- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 3
Volte aktifken *123# yaptigimda gecersiz kod diye uyari aliyorum niye acaba sizde de ayni sorun var mi?
Onu nerede bulabilirim hocam.Anabant sürümü bilinmiyorsa modem+qcn flashlaman gerekli.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hiçbir işe yaramıyor hiçbir şebeke türünü seçemiyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yukarıdaki sitede note 3 için yapılanlar var. İşinize yarayabilir. Preferd network type değiştirmiş iseniz o yüzden çalışmıyor olabilir telefonunuz.
Şebeke türü seçilmiyorYukarıda gönderdiğiniz resimdeki gibi tercih edilen şebeke türünü eski haline almayı denediniz mi?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burada sizin durumunuza düşen birisi için çözüm anlatılmış.
Modem dosyası fastboot romun içindeki Non-hlos.bin dosyasıdır. Qcn yedeği elimde var ama dışarıdayım hocam. Trabzona gel bakalım beraberOnu nerede bulabilirim hocam.
Hiçbir işe yaramıyor hiçbir şebeke türünü seçemiyorum
Şebeke türü seçilmiyor
Evet hocam fakat öyle bir duruma geldi ki şuan izmirdeyim trabzona gitcem bugün aksiligin bu kadarı
Modem dosyası fastboot romun içindeki Non-hlos.bin dosyasıdır. Qcn yedeği elimde var ama dışarıdayım hocam. Trabzona gel bakalım beraber
Modem dosyası fastboot romun içindeki Non-hlos.bin dosyasıdır. Qcn yedeği elimde var ama dışarıdayım hocam. Trabzona gel bakalım beraber
Tamam öyle de olur hocam. Bu fabrika ayarlarına dönme nasıl oluyor. Telefon hafızası kalacak şekilde format atamaz miyizVerirsin imei bana ayarlarım qcn atarsın cihaza hocam. Uzaktan bağlantı yapamam bu aralar.
Fabrika ayarlarına dönsen de düzelmez hocam. Baseband uçmuş.Tamam öyle de olur hocam. Bu fabrika ayarlarına dönme nasıl oluyor. Telefon hafızası kalacak şekilde format atamaz miyiz
Rootsuz cihazda nasıl siliniyor hocam bence bişey var bundaFabrika ayarlarına dönsen de düzelmez hocam. Baseband uçmuş.
Global stabil kullanıyorum agaBu arada qcn yi cihaza atman için root gerekecek