- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 20
bende o işaret sürekli çıkıyor hiçbir özel ayar yada mesaj atmadan
Hattım turktelekom, snapdragonlaea engineering mode yok bizde üst mesajdaki gibi bir yer var sadece. Bunları bulduğunuz kaynakların linklerini alabilir miyim? Biraz da ben araştırıyım.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Turkcell kendi kayıtlarında sadece belli cihazlara bu özelliği aktive ettiği için, evet o cihazlardan biri ile kayıt yapmanız gerekiyor.İlla destekleyen bir cihaza sim kartı takip mesaj göndermemiz mı gerekiyor
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o program ile yaptım biseyler sadece kod var içinde *#*# şeklinde telefondaki kodları buluyor. Telefonun şebeke gitti. Ayarlardan anabant sürümüne bilinmiyor yazıyor. Otadan tekrar global stabili yükledim yine aynı. Fabrika ayarlarına dinmek istiyorum fakat telefon hafızasını da siliyor galiba. Telefon hafızası duracak şekilde nasıl sifirlayabilirimHocam ne yaptın tam olarak, engineering mode mtk lar içindir kurcalamasaydın keşke.
Yukarıda gönderdiğiniz resimdeki gibi tercih edilen şebeke türünü eski haline almayı denediniz mi?Hocam o program ile yaptım biseyler sadece kod var içinde *#*# şeklinde telefondaki kodları buluyor. Telefonun şebeke gitti. Ayarlardan anabant sürümüne bilinmiyor yazıyor. Otadan tekrar global stabili yükledim yine aynı. Fabrika ayarlarına dinmek istiyorum fakat telefon hafızasını da siliyor galiba. Telefon hafızası duracak şekilde nasıl sifirlayabilirim
Hocam o program ile yaptım biseyler sadece kod var içinde *#*# şeklinde telefondaki kodları buluyor. Telefonun şebeke gitti. Ayarlardan anabant sürümüne bilinmiyor yazıyor. Otadan tekrar global stabili yükledim yine aynı. Fabrika ayarlarına dinmek istiyorum fakat telefon hafızasını da siliyor galiba. Telefon hafızası duracak şekilde nasıl sifirlayabilirim