Çözüldü Turkcell sim kart etkinlestirme sorunu...

blackandblackeye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BilgeHan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Telekom hattımı Turkcell e taşıdım, 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı, bir türlü sim kartımı etkinestiremedim. Önce Turkcell hattım yurtdışı SMS kapaliymis onu açtırdım olmadı. Forumlarda yazan tüm yöntemleri (cihaz bul ac/kapa , mi hesabına gir, kayıtlı telefonu sil yeniden yaz v.s) 30 tane mesaj attı , belkide yurtdışına hale etkinlesemedi. Sim kartı takinca Telekom otomatik numarayı yaziyordu, Turkcell de numara kısmı boş. ( Ayarlar-Sim kartlar mobil ağlar) oraya elle yazdım numarayı ama yine olmadı. Çağrı kayıtları ve mesajların yedeklenmesi benim için çok önemli, bu soruna bir çözüm bulabilen varsa, gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

mmeehhmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ben geçenlerde format attım telefona ardından bu sorunu yaşadım. Ne yaptıysam olmadı sonra volteyi açtım sorun düzeldi. Vodafone kullanıyorum belki işinize yarar. İnternetten nasıl açıldığını bulabilirsiniz.

Oyla:

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
ben bu şekilde hata alıyorum her şeyi denedim fakat olmadı maalesef...

Ekli dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 56
Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
ben bu şekilde hata alıyorum her şeyi denedim fakat olmadı maalesef...
Hangi operatörü kullanıyorsanız yurtdışı işlemlere açık olduğundan emin olun.

Ayarlar - sim kartlar mobil ağlar - veri dolaşımı - yurtdışı veri dolaşımı daima yapın.

Telefonun dilini ingilizce yapıp mi hesabından çıkış yapıp yeniden başlatın. Başlayınca bir süre bekleyin 5 10 dakika. Sonra mi hesabına giriş yapın. Tamamdır.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alonee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
The Alonee
Cihazım
Mi 10 12/256
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
0
Hocam bence mi hesabını direkt kapatın. Eğer isterseniz google yedekleme aktif edip kullanabilirsiniz. Şahsen ben hep böyle kullanıyorum.

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Xiaomi arama ve mesaj uygulamalarını kullanıyorsanız sadece onların yedeklemesi için kullanıyorum. Çok kolay oluyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Merhaba Yine ben ve yine etkinleştirememe sorunu.
Cihazım Redmi Note 10 Pro. Heves edip korka korka miui 13 eu(13.0.4 stabil) rom kurayım dedim. Korktuğum başıma geldi ve mesajlarımı mi cloud ile senkronize edemedim. Şimdiye kadar bütün önrelierin hepsini denedim. Yine de bir çözüm bulamadım. Sanırım rom kaynaklı fakat youtube de bir video buldum. Hintçem olmadığı için pek anlamadım. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
Youtubr linki:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Telekom hattımı Turkcell e taşıdım, 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı, bir türlü sim kartımı etkinestiremedim. Önce Turkcell hattım yurtdışı SMS kapaliymis onu açtırdım olmadı. Forumlarda yazan tüm yöntemleri (cihaz bul ac/kapa , mi hesabına gir, kayıtlı telefonu sil yeniden yaz v.s) 30 tane mesaj attı , belkide yurtdışına hale etkinlesemedi. Sim kartı takinca Telekom otomatik numarayı yaziyordu, Turkcell de numara kısmı boş. ( Ayarlar-Sim kartlar mobil ağlar) oraya elle yazdım numarayı ama yine olmadı. Çağrı kayıtları ve mesajların yedeklenmesi benim için çok önemli, bu soruna bir çözüm bulabilen varsa, gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hocam şu yazdıklarını tekrar tekrar yapıp sonuç alamayan biri var şu an sana yazan :) tek kelime ile boşuna paranı harcama... sonuç sıfır... normalde daha önce farklı cihaz da turkcell ile aktif olduğu da olmuştur ama bir kez olmadı mı daha da olmuyor artık sorun yeni cihazlar da mı operatör de mi bilmiyorum... bence boşuna uğraşma...

Oyla:

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
Merhaba Yine ben ve yine etkinleştirememe sorunu.
Cihazım Redmi Note 10 Pro. Heves edip korka korka miui 13 eu(13.0.4 stabil) rom kurayım dedim. Korktuğum başıma geldi ve mesajlarımı mi cloud ile senkronize edemedim. Şimdiye kadar bütün önrelierin hepsini denedim. Yine de bir çözüm bulamadım. Sanırım rom kaynaklı fakat youtube de bir video buldum. Hintçem olmadığı için pek anlamadım. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
Youtubr linki:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Cihazı ilk aktive ederken dili ingilizce yapın.kurulum bitince dil İngilizce iken senkronizasyon yapın.

Oyla:
Üst Alt