- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- xiaomi not10
- Konular
- 10
Ben bil turkcell calisaniyim cayma bedelim suan 400 tl araba taksidii gibi
Bende 50 verdım. Ama benım tarıfedekı zaten 50 idi. Hatta ben bılerek hat degıstırdım bı bakıma vodafone tarıfesını hat tasımadan ucuza almak ıcın turkcell cekımı iyi olsa kalacaktım oda ayrı tabi. İnternet hızı iyi ama cekım düşüktü vodafone a göreHocam benim başıma gelen olay şudur:
Turkcell e numara taşıdım, 2 ay kaldım, sonra başka operatöre geçtim.
Ne kadar cayma bedeli ödemem gerekir?
2 ay için toplam 20 lira, değil mi?
Ama aylık cayma bedeli 50 lira imiş.
2 ay için 100 lira cayma bedeli ödedim.
Konu bu.
Yok hocam iade edilmedi. Dediğiniz gibi, Turkcell kendi personelini cezalandırmıştır ama bana karşı hatalarını kabul etmediler.Müşteri temsilcisi hatasi ise temsilci SGS yemiştir bununla ilgili. Peki sizdrn alınan fazla ücret geri iadr edilmedi mi ?
Hocam, ben 100 lira da cayma bedeli öderim, 200 lira da. Ama ortada yanlış bilgilendirme var. Benim itirazım ona.Valla helal olsun , açıkçası benden cayma bedeli 100 lira isteseler arastirmadan verirdim. ( Doğru bir hareket değil )
1₺ dahi olsa hakkımızı aramak lazım. En doğrusu da bu.Yok hocam iade edilmedi. Dediğiniz gibi, Turkcell kendi personelini cezalandırmıştır ama bana karşı hatalarını kabul etmediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam, ben 100 lira da cayma bedeli öderim, 200 lira da. Ama ortada yanlış bilgilendirme var. Benim itirazım ona.
İşte bu yüzden helal olsun diyorum herkes sizin gibi olsa kurumlar bizi yolamazYok hocam iade edilmedi. Dediğiniz gibi, Turkcell kendi personelini cezalandırmıştır ama bana karşı hatalarını kabul etmediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam, ben 100 lira da cayma bedeli öderim, 200 lira da. Ama ortada yanlış bilgilendirme var. Benim itirazım ona.
Hocam, işte sizin hakkınız olan şeyi vermiyorlar. Gitsin uğraşsın, diyorlar. Sadece mobil operatörler değil, Türkiye'deki pek çok firma için geçerli. Çoğu kişi de uğraşmıyor.1₺ dahi olsa hakkımızı aramak lazım. En doğrusu da bu.
Bennde geçenlerde Türk Telekom için THH başvurdum ve kazandım. 17.49₺ bana ödedi 20 küsür de vergi dairesine. Meblağ bir şey değil ama tüketiciyi de bilsinler
Teşekkür ederimİşte bu yüzden helal olsun diyorum herkes sizin gibi olsa kurumlar bizi yolamaz