@ mevcetin
Selfie çekimleri için Gcam yerine başka bir uygulama mı kullansak acaba? Bugün Play Store'dan B612 diye bir uygulama yükledim. Güzelleştirme seçenekleriyle çok güzel fotoğraflar çektim. Gerçekçi olmasa da insanlar daha çok beğendi. İki konuda eksiği var: 1- HDR yok. 2- Fotoğrafı 4.9 MP olarak çekiyor. Önerdiğiniz bir selfie uygulaması var mı?
Diğer konu; Mi A3'ün ön kamerası 8.1 MP olmasına rağmen stok kamera pixel-binning yöntemiyle 32.3 MP çekiyor. İdeal ışıkta güzel sonuçlar verse de yetersiz ışıkta noise ve bulanıklık artıyor 48 MP'de olduğu gibi. Pixel-binning'i stok kamerada devre dışı bırakmanın bir yöntemi var mı? Seçenekleri karıştırdım ama bulamadım.
Bir de Google Fotoğraflar'ın eski sürümlerinde fotoğraf düzenleme sırasında fotoğraf her zaman gerçek çözünürlükte görünürdü. Sonradan bunu bozdular. Artık düzenleme sırasında yakınlaştırılan fotoğraf 1 MP gibi piksel piksel görünüyor. İşlev olarak sorun yok ama eskiden böyle değildi. Uygulama daha hızlı çalışsın diye mi böyle yaptılar bilmiyorum ama çok anlamsız geliyor bana. Snapseed'de böyle değil mesela. Sizde de böyle mi?
Cevaplarınız için teşekkürler.