Gcam [Türkçe] Google Kamera - Burial v9.2

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Yeni sürüm konuya eklenmiştir.

Config güncellendi:
Ön kamera için düzenlemeler yapıldı.
Ultra geniş kamera, ana kamera ve telefoto kamera için güzenlemeler yapıldı.
Elinize sağlık hocam. Yeni sürüm RN7 cihazımda ufak tefek aksaklıklar haricinde çalışıyor bilginize.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Konu güncellendi. Yeni sürüm config ve Google Kamera eklendi.
Az önce yükleyip beyaz ışık altında ön kamerayı denedim. AWB kapalıyken yüzüm kızarık çıksa da AWB açıkken çok iyi iş çıkardı. Stok kameranın ön kamerasıyla karşılaştırdım. Renk tonlarında sorun görünmüyor. Ayrıca daha net. Gcam 6.2'den beri hasret kaldığımız selfieler 7.3 sürümünde çözülmüş görünüyor. Parrot043'ün 7.3 sürümü de selfie konusunda başarılı.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Az önce yükleyip beyaz ışık altında ön kamerayı denedim. AWB kapalıyken yüzüm kızarık çıksa da AWB açıkken çok iyi iş çıkardı. Stok kameranın ön kamerasıyla karşılaştırdım. Renk tonlarında sorun görünmüyor. Ayrıca daha net. Gcam 6.2'den beri hasret kaldığımız selfieler 7.3 sürümünde çözülmüş görünüyor. Parrot043'ün 7.3 sürümü de selfie konusunda başarılı.
Yeni keşfedilen Time noise reduction(radius) değeri ile bu sorunu büyük oranda çözdüler hocam.

Bu sürümde libpatcherı devre dışı bırakarak custom lib kısmından TN2505 kütüphanesinide deneyebilirsiniz. Gerçekten çok doğal resimler veriyor.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Yeni keşfedilen Time noise reduction(radius) değeri ile bu sorunu büyük oranda çözdüler hocam.

Bu sürümde libpatcherı devre dışı bırakarak custom lib kısmından TN2505 kütüphanesinide deneyebilirsiniz. Gerçekten çok doğal resimler veriyor.
Şimdi denedim. TN2505 kütüphanesi seçiliyken selfie fotoğrafı daha yumuşak ve orta kızarıklıkta çıktı. Varsayılan kütüphanede selfie daha beyaz ve keskin çıkıyor. İkisi de göze hoş görünüyor. Hangisinin daha doğru renkleri verdiğini anlamak için bir referans kameraya ihtiyaç var. :D

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Şimdi denedim. TN2505 kütüphanesi seçiliyken selfie fotoğrafı daha yumuşak ve orta kızarıklıkta çıktı. Varsayılan kütüphanede selfie daha beyaz ve keskin çıkıyor. Hangisinin daha doğru renkleri verdiğini anlamak için bir referans kameraya ihtiyaç var. :D
Selfie için yumuşak resimleri her zaman sevmişimdir. Redmi note 7 kullanırken gcam 6.2 de aldığım sonuçlar TN2505 kütüphanesinin sonuçları gibiydi, şuanki cihazımda ilk kez bu sonucu aldım angel~~ :D

Son düzenleme:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Selfie için yumuşak resimleri her zaman sevmişimdir. Redmi note 7 kullanırken gcam 6.2 de aldığım sonuçlar TN2505 kütüphanesinin sonuçları gibiydi şuanki cihazımda ilk kez bu sonucu aldım angel~~ :D
Az önce ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yüz keskinliğinin daha az olması 6.2'yi hatırlatıyor direkt. :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Az önce ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yüz keskinliğinin daha az olması 6.2'yi hatırlatıyor direkt. :)
Gcam 7 ile güneş ışığında bir fotoğraf çekildiğinde, insan kendinden soğuyabiliyor. Gündüz bu yeni kütüphaneyi deneyeceğim. Portre için çok kaliteli olacağını düşünüyorum. Bu doğallık ön kamera için geçerli olduğu gibi arka kamerada da aynı.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular