Elinize sağlık hocam. Yeni sürüm RN7 cihazımda ufak tefek aksaklıklar haricinde çalışıyor bilginize.Yeni sürüm konuya eklenmiştir.
Config güncellendi:
Ön kamera için düzenlemeler yapıldı.
Ultra geniş kamera, ana kamera ve telefoto kamera için güzenlemeler yapıldı.
Teşekkür ederim hocam.Elinize saglık
Teşekkür ederim hocam. Geri dönüşünüz için teşekkürler.Elinize sağlık hocam. Yeni sürüm RN7 cihazımda ufak tefek aksaklıklar haricinde çalışıyor bilginize.
Az önce yükleyip beyaz ışık altında ön kamerayı denedim. AWB kapalıyken yüzüm kızarık çıksa da AWB açıkken çok iyi iş çıkardı. Stok kameranın ön kamerasıyla karşılaştırdım. Renk tonlarında sorun görünmüyor. Ayrıca daha net. Gcam 6.2'den beri hasret kaldığımız selfieler 7.3 sürümünde çözülmüş görünüyor. Parrot043'ün 7.3 sürümü de selfie konusunda başarılı.Konu güncellendi. Yeni sürüm config ve Google Kamera eklendi.
Yeni keşfedilen Time noise reduction(radius) değeri ile bu sorunu büyük oranda çözdüler hocam.Az önce yükleyip beyaz ışık altında ön kamerayı denedim. AWB kapalıyken yüzüm kızarık çıksa da AWB açıkken çok iyi iş çıkardı. Stok kameranın ön kamerasıyla karşılaştırdım. Renk tonlarında sorun görünmüyor. Ayrıca daha net. Gcam 6.2'den beri hasret kaldığımız selfieler 7.3 sürümünde çözülmüş görünüyor. Parrot043'ün 7.3 sürümü de selfie konusunda başarılı.
Şimdi denedim. TN2505 kütüphanesi seçiliyken selfie fotoğrafı daha yumuşak ve orta kızarıklıkta çıktı. Varsayılan kütüphanede selfie daha beyaz ve keskin çıkıyor. İkisi de göze hoş görünüyor. Hangisinin daha doğru renkleri verdiğini anlamak için bir referans kameraya ihtiyaç var.Yeni keşfedilen Time noise reduction(radius) değeri ile bu sorunu büyük oranda çözdüler hocam.
Bu sürümde libpatcherı devre dışı bırakarak custom lib kısmından TN2505 kütüphanesinide deneyebilirsiniz. Gerçekten çok doğal resimler veriyor.
Selfie için yumuşak resimleri her zaman sevmişimdir. Redmi note 7 kullanırken gcam 6.2 de aldığım sonuçlar TN2505 kütüphanesinin sonuçları gibiydi, şuanki cihazımda ilk kez bu sonucu aldımŞimdi denedim. TN2505 kütüphanesi seçiliyken selfie fotoğrafı daha yumuşak ve orta kızarıklıkta çıktı. Varsayılan kütüphanede selfie daha beyaz ve keskin çıkıyor. Hangisinin daha doğru renkleri verdiğini anlamak için bir referans kameraya ihtiyaç var.
Az önce ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yüz keskinliğinin daha az olması 6.2'yi hatırlatıyor direkt.Selfie için yumuşak resimleri her zaman sevmişimdir. Redmi note 7 kullanırken gcam 6.2 de aldığım sonuçlar TN2505 kütüphanesinin sonuçları gibiydi şuanki cihazımda ilk kez bu sonucu aldım
Gcam 7 ile güneş ışığında bir fotoğraf çekildiğinde, insan kendinden soğuyabiliyor. Gündüz bu yeni kütüphaneyi deneyeceğim. Portre için çok kaliteli olacağını düşünüyorum. Bu doğallık ön kamera için geçerli olduğu gibi arka kamerada da aynı.Az önce ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yüz keskinliğinin daha az olması 6.2'yi hatırlatıyor direkt.