Yeni sürüm nasıl? Bir öncekine göre fark var mıKonu güncellenmiştir.
Yeni Sürüm google kamera eklendi ve xml güncellendi.
Teşekkür ederim hocam.Eline emeğine sağlık anlatılanları tek tek yaptım fakat video da ağır cekim moduna veya hızlı çekim moduna aldığımda kamera hata verip kapanıp açılıyor fotoğraf moduna geçiyor config dosyasını uyguladım cihaz mi 9 t
Hata detay görüntüsü android 10 miui v12 eu beta romResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onun dışında bir sıkıntım yok sadece ağır çekim hızlı çekim çalışmıyor bende
Teşekkür ederim hocam.
Ağır çekimin çalışmaması normal hocam. Bu genel bir hata.
Hızlı çekim için ayarlarda 4k hızlı çekim seçeneğini devre dışı bırakıp tekrar denermisiniz.
Hocam sol üste aow dediğiniz herhangi bir buton yok dediklerinizi harfiyen yaptimTeşekkür ederim hocam konuya ekledim
Hocam sol üste aow dediğiniz herhangi bir buton yok dediklerinizi harfiyen yaptim
Müşteri geri bildirimi: Yeni XML konfigürasyonunda kontrast biraz yüksek galiba. Akşama doğru yetersiz ışıkta pencere önündeki kişileri çektiğimde yüzleri fazla koyu çıktı. Yüzlerine odaklayarak tekrar çektim, sonuç değişmedi. Stok kameranın HDR'si ile çekip karşılaştırdım. Stok daha iyi görünüyordu. Ancak kontrastı 0.625'e düşürünce stoktan iyi oldu.Uygulamada pek fark yok, fakat xml baştan aşağı değişti hocam
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Evet bu xml nin kontrastını biraz yüksek tuttum. Daha çok noise üzerine bir xml oldu. Denoise durumunu nasıl buldunuz?Müşteri geri bildirimi: Yeni XML konfigürasyonunda kontrast biraz yüksek galiba. Akşama doğru yetersiz ışıkta pencere önündeki kişileri çektiğimde yüzleri fazla koyu çıktı. Yüzlerine odaklayarak tekrar çektim, sonuç değişmedi. Stok kameranın HDR'si ile çekip karşılaştırdım. Stok daha iyi görünüyordu. Ancak kontrastı 0.625'e düşürünce stoktan iyi oldu.
Mi A3