Gcam [Türkçe] Google Kamera - Burial v9.2

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
hocam merhaba. magisk modülü de kurulu ama 48mp foto çekemiyorum son apkda. başka bir modül falan mı kurmak gerekiyor acaba?
Ben telefonumu güncelledikten sonra modül çalışmamaya başlamıştı hocam. Yani kontrol edemedim 48mp modunu. Sanırım modülle ilgili bi uyumsuzluk var.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Burial vB sürümünde lib patcher ayarlarına "processing: on/off" ve "dehaze: on/off" eklenmiş. Ne işe yaradığı hakkında bilgi var mı?

Bu arada 0.6x ve 2x butonlarının kapatılamaması sorunu devam ediyor. -- @ mevcetin

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Burial vB sürümünde lib patcher ayarlarına "processing: on/off" ve "dehaze: on/off" eklenmiş. Ne işe yaradığı hakkında bilgi var mı?

Bu arada 0.6x ve 2x butonlarının kapatılamaması sorunu devam ediyor. -- @ mevcetin
Processing işlemini bilmiyorum hocam. Fakat dehaze, fotoğraflarda sisi kaldırma özelliği.
Butonların kapatılması bende mevcut hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Google kamera verilerini sıfırladığınızda butonlar gözüküyormu?

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Processing işlemini bilmiyorum hocam. Fakat dehaze, fotoğraflarda sisi kaldırma özelliği.
Butonların kapatılması bende mevcut hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Google kamera verilerini sıfırladığınızda butonlar gözüküyormu?
Çok ilginç ki bende "Auxiliary camera" ayarı görünmüyor. Ne sıfırladıktan sonra ne de XML yükledikten sonra.

Mi A3.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Çok ilginç ki bende "Auxiliary camera" ayarı görünmüyor. Ne sıfırladıktan sonra ne de XML yükledikten sonra.

Mi A3.
Yani sıfırladığınız zaman kamera ekranında 0.6x 1x ve 2x butonları görünüyor mu hocam?

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Sanırım cihazla alakalı bir durum hocam. Bu vakitten sonra düzeleceğini düşünmüyorum.
Bu sorun Burial v9.0 sürümünde baş gösterdi ve hala devam ediyor. Düzelmeyeceği konusunda katılıyorum. O butonlara dokunmamaya gayret ederim artık.

Mi A3.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
mevcetin xml dosyasında degisiklik olmuş galiba bir oncekinde kontrast daha keskin ken şimdi daha doğal olmuş arka kamera da on kamera güzel çekiyor fakat çok aşırı kontrast mi yapıyor ne yüzüm turuncu çıkıyor biraz net ligi muazzam ama o na da çözüm bulunursa tadından yenilmeyen gcam bu

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
mevcetin xml dosyasında degisiklik olmuş galiba bir oncekinde kontrast daha keskin ken şimdi daha doğal olmuş arka kamera da on kamera güzel çekiyor fakat çok aşırı kontrast mi yapıyor ne yüzüm turuncu çıkıyor biraz net ligi muazzam ama o na da çözüm bulunursa tadından yenilmeyen gcam bu
On kamerada malesef turuncu cekiyor butun gcamler. Gece moduna alirsaniz turunculuk gidecektir. Kamera icerisinde sol ustteki butonu aktiflestirirseniz gece moduna gecis yapar xml.

Üst Alt