Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final
Hocam tam konu açmak üzereydim sizin konunuzu gördüm. Bu gcami kullanıyorum da çekimler çok net ama yüzler biraz kırmızı çıkıyor ön kamerada daha fazla bu. Bunu nasıl çözebiliriz ? Telegramdan bulduğum bı xml ile kullanıyorum. Cihazım mi 8 lite.
konu için teşekkürler mi 9t için config ile kamera uygulamasını yükledim ama ayarlarda google photos seçeneğini bulamadım. nerede acaba benmi göremedim
Hocam tam konu açmak üzereydim sizin konunuzu gördüm. Bu gcami kullanıyorum da çekimler çok net ama yüzler biraz kırmızı çıkıyor ön kamerada daha fazla bu. Bunu nasıl çözebiliriz ? Telegramdan bulduğum bı xml ile kullanıyorum. Cihazım mi 8 lite.
konu için teşekkürler mi 9t için config ile kamera uygulamasını yükledim ama ayarlarda google photos seçeneğini bulamadım. nerede acaba benmi göremedim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba. Google Kameranın yeni çıkan sürümlerinden biri olan 7.4 sürümünü sizlerle paylaşmak istedim. Bu sürüm tamamen Türkçedir ve günlük kullanıma uygundur.
GENİŞ AÇI
NORMAL KAMERA
TELEFOTO LENS
->Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yaptığım iki configte doğal detayları ve renkleri elde ettim. Ön kamera için yumuşak detaylar kullandım. Mi9 için olan config muhtemelen diğer cihazlardada çalışır.
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun. •Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun. •İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın. •Google Kamera uygulamasını açın. •Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
•Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın. •İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
ÖNERİ!
Google Camera için mutlaka
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
hocam bu apk dosyasını direk indirip kullanabiliyor muyum yoksa illa ki config ayarı yapmama gerek var mı ? android'i yeni kullanmaya başladım config kurulumu vs de bilmiyorum bi yardımcı olursanız cok sevinirim.