- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Xiaomi Note 10S
- Konular
- 7
Note 10S kullanıyorum ne yapmalıyım. İşe yarar mı iyileştirme olur mu?
Bu sürüm cihazınızda çalışırsa, özellikle gece çekimlerinde büyük bir fark olur hocam.Note 10S kullanıyorum ne yapmalıyım. İşe yarar mı iyileştirme olur mu?
Gece çekimlerinde de, gündüz çekimlerinde de bu sürüm güzel. Mi A3 kullanıyorum ve hala Android 9 var stock rom olarak, hiç güncellemedim aldığımdan bu yana. Arada kamera modu kaydederken dosyayı, ikinci pozda kassa da, memnunum.Bu sürüm cihazınızda çalışırsa, özellikle gece çekimlerinde büyük bir fark olur hocam.
İndirmek için girdiğimiz sitede config dosyalarıda mevcut bir bakın hocam x2 olması lazım.Arkadaşlar arrowOS rom yüklü kamerası gcam go versiyon.Normal google kamera bakıyorum uygun dosya mevcutmudur? Cihaz poco x2 / Redmi k30...
Config dosyası download klasörüne iner. Bir yere atmanız gerekmiyor. kamerayı açın fotoğraf çekme tuşunun sağına, boşluğa basın, bir pencere açar ordan dosyanın olduğu yere download klasörüne gidip, config dosyasını seçin.Selamlar mi note10 config indirdim bir arkadaş paylaşmış yukarıda, config i hangi klasöre atıyoruz nasıl çalışıyor yardımcı olur musunuz bunu bilmiyorum