- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Özel Güvenlik Görevlisi
- Konular
- 10
Rom degistirdiğimde twrp siliniyor 2 kez denedim
Rom yüklenirken Recovery partisyonu da yüklendiği için doğal olarak twrp gider. Eğer bilginiz varsa romdaki recovery imaj dosyasını twrp ile değiştirip yükleyebilirsiniz. Böylece rom yüklenirken orjinal recovery yerine twrp yüklenecektir.Rom degistirdiğimde twrp siliniyor 2 kez denedim
Bu araç sadece TWRP ve dilersen Root için zatenSadece TWRP yükleyemiyormuyuz ? Rom felan değiştirmeden =)
Twrp yüklemek için rom yüklemek gerektiğini nerede okudunuz?Sadece TWRP yükleyemiyormuyuz ? Rom felan değiştirmeden =)
Pardon ama anlatım nerede ben mi göremiyorum? Global 7.3.16 sürüme sahip Mi5 kullanıyorum ve tek istediğim root atmak. Neler yapmam gerektiğini adım adım anlatan bir konu veya anlatım mevcut mu? TWRP falan uğraşmak istemiyorum sadece root atıcam fazlası değil.
Ben şuanda global stable 8.2.1.0 kullanıyorum. Xiaomi.eu (multirom)'ya geçiş yapmak istiyorum. Burda anlatılan şekilde root yapıp TWRP'yi yüklesem daha sonra TWRP'den xiaomi.eu romu direk kurabilir miyim? Bazı yerlerde modifiye boot.img'den falan söz ediliyor kafam karıştı.