- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi mix2
- Konular
- 6
Bende xiaomi eu rom kullanıyorum bende de açılmıyor siz nasıl bir hata aldınız hocamSanırım Mi Globe VoLTE yi desteklemiyor, yada ben beceremedim...İmdattttttttttt
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Turktelekom yazısı yanında VoLTE yazısı çıkmıyorBende xiaomi eu rom kullanıyorum bende de açılmıyor siz nasıl bir hata aldınız hocam
Turktelekom yazısı yanında VoLTE yazısı çıkmıyor
Aynı şey bende de var volte yazmıyor ama global de yazıyordu türkcell ile konuşrum her aradığımda farklı bir cevap yanlış anlamayın volte falan da kullanmıyorum sırf rahatlığa alışmasınlar diye zorladım şimdi de şikayet ettim onları ama sinirlendirdiler ilk defa beniTurktelekom yazısı yanında VoLTE yazısı çıkmıyor
Aslında formdaki herkes xiaomi nin uygulamasından geribildirim yollasa büyük ihtimal hallederlerBende bu konuyu çözüme kavuşturmak istiyorum ayrıca VoLTE nin sadece HD ses özelliği değil Şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği de var Birde Mi mix gibi ahizesi ekranın altında olup kaliteli ses çıkışı olmayan bir telefon için gelmesi gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum BTK ya yazıyorum cevabı Türk Telekom veriyor nasıl bir iş anlamıyorum acaba Xiaomi ile mi iletişim kurulsa