- Adım
- NURULLAH
- Cihazım
- Redmi k20 pro
- Konular
- 6
Rom yükledim twrp uçtu yineHocam TWRP den romu yükleyin cihaz açılacaktır. Sonra zaten twrp kalıcı olacaktır.
Rom yükledim twrp uçtu yineHocam TWRP den romu yükleyin cihaz açılacaktır. Sonra zaten twrp kalıcı olacaktır.
Rom yükledim twrp uçtu yine
Hocam android 9 da sıkıntı yoktu magisk flashlayınca yine twrp düngüsüne giriyorHocam arkasından hemen magisk patlat uçmasın
Eu rom yüklendiğinde gitmez hocam .Rom yükledim twrp uçtu yine
Hangi sürümü flasliyorsunuzHocam android 9 da sıkıntı yoktu magisk flashlayınca yine twrp düngüsüne giriyor
hindistan romu hocam demekki romda sıkıntı varEu rom yüklendiğinde gitmez hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürümü flasliyorsunuz
HiddeNKinG hocam ne yapabilirim?Bunu sordum ama cevp gelmeden yükledim. Şimdi sadece TWRP ekranı açılıyor. Acaba içindeki rom mu silindi? Global kararlı romu tekrar nasıl yükleyebilirim. Ve sanırım içindeki fotolar videolar da silindi öyle mi?
Tüm twrpleri denedim hepsinde de aynıhindistan romu hocam demekki romda sıkıntı var
Hocam Hindistan Romu global versiyon rom . Twrp yi attıktan sonra direk magisk 19.3 flaslayinTüm twrpleri denedim hepsinde de aynı
onu da yaptım yine twrp de kaldı sürekli yeniden başlatınca twrp ye atıyorHocam Hindistan Romu global versiyon rom . Twrp yi attıktan sonra direk magisk 19.3 flaslayin