Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RecoveryTüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.
Neden Böyle Dediniz Mi 8 SE de bir problem mi var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayın Abim Böyle Bir Uygulama Yaptığın İçin Sağolasın Var Olasın Allah Sizden Razı Olsun
Daha bu işlere başlamadım ama telefondan sıkılınca illaki başlayacağım.. şimdiden ön hazırlık yapıyorum
Yüklemiş Olduğum Resimde Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Bilemedim 1 ve 2 anlayamadım
3 4 5 6 7 yi anladım ama 1 ve 2 den bir şey anlamadım lütfen beni bu konuda maruz görünüz
acaba 1 ve 2 nin sonunda 9.0.img yada 10.img yazıyor miui 9 ve miui 10 mu demek istiyor ki ?
Lütfen kızmayın Yüklenen Dosyalar 6. seçenekte olduğu gibi açıklamalar olursa bizim için daha basit olur sizin için + sevap olur
Önceki Mesajımı Düzenlemeye Çalıştım ama beceremedim kusuruma bakmayın
Hocam MI 8 SE fastboot'ta kaldığı zaman rastgele TWRP kurunca düzelmiyor. TWRP'nin belli sürümleri kurulması gerekiyor. HiddeNKinG hocamız ise halletmiş.
Sayın Abim Böyle Bir Uygulama Yaptığın İçin Sağolasın Var Olasın Allah Sizden Razı Olsun
Neden Böyle Bir şey Yazdınız Bir Problem Mi Var ?
Neden Böyle Dediniz Mi 8 SE de bir problem mi var ?
Daha bu işlere başlamadım ama telefondan sıkılınca illaki başlayacağım.. şimdiden ön hazırlık yapıyorum
Yüklemiş Olduğum Resimde Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Bilemedim 1 ve 2 anlayamadım
3 4 5 6 7 yi anladım ama 1 ve 2 den bir şey anlamadım lütfen beni bu konuda maruz görünüz
acaba 1 ve 2 nin sonunda 9.0.img yada 10.img yazıyor miui 9 ve miui 10 mu demek istiyor ki ?
Lütfen kızmayın Yüklenen Dosyalar 6. seçenekte olduğu gibi açıklamalar olursa bizim için daha basit olur sizin için + sevap olur
Önceki Mesajımı Düzenlemeye Çalıştım ama beceremedim kusuruma bakmayın