linkteki romları yüklemeden önce videoda anlatıldığı gibi wipe işlemlerini yapmak istiyorum hata veriyor.nahita, Bu linkteki custom romları yükleyin...
Rom - Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar
Miui Custom Romlar : MIUI Custom Android 9.0 Stabil Romlar : MiuiPro Android 9 Xiaomi.Eu Stabil Android 9 MIUI Custom Android 10.0 Beta Romlar : Xiaomi.Eu Beta Mi-Globe MiNovo Beta MiRoom Beta [Durduruldu] MIUI Custom Android 10.0 Stabil Romlar Arvanasoft Global Xiaomi.Eu Stabil Android 10...forum.miuiturkiye.net
Aslında benim hocalık yaptığım bildiğimi okuduğumdan değil aksine bilmediğimden. Yanlış anlaşılma diyelim çünkü sizin paylaştığınız custom rom yükleme rehberinde trwp ile gösterince trwp'den kurmak gerektiğini düşünerek trwp ile işlem yaptım.nahita, Orantefox yükleyin dedim ama siz twrp yüklüyorsunuz?
Ben bu durumda cemaat oluyorum siz hoca olup bildiğinizi okuyorsunuz/yapıyorsunuz....
Yüklemiştim hatta oradan magisk te yükledim. Cihaz açılmadı. Wipe yaptım. tekrar stock recovery rom kurdum yine açılmadı. Mi flash tool ile stock rom atttım yine açılmadı. İsterseniz Mevcut açtığım konu üzerinden ben yapmam gerekenleri yazacağım. En azından benim gibi sorun yaşayan/beceremeyenler oradan çözüme daha kolay erişsin. Evet zararın neresinden dönersek o kârdırnahita, En başta yazdım ama Orantefox yükleyin diye..
Neyse zararın neresinden dönerseniz kârdasiniz
abi mi 9 cihazım var cihazı sıfırlamak istiyorum dosya yöneticisinde twrp adlı klasör görünce yüklü sandım menüye girmek için ses açma ve güç tuşuna bastım lakin twrp ekranı gelmedi klasörün içi de boşmuş cihaz imei kayıtlı imei kaydı silinmeden cihazı sıfırlamak istiyorum sadece rom falan atmayacağım yani root sanırım yok bl kilidi açık en kolay nasıl çözerim ve imei silinir mi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin.
MIUI sürümüne ard arda dokunun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Minimal ADB and Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Kurulum Komutları
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
Twrp açılınca ilk olarak magisk yüklemesi yapin, aksi takdirde twrp kalıcı olmaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için magisk indirmeyeceğim değil mi sadece twrp kurulumu yapacağımakif18, Twrp yükleyip wipe kısmından format data yes yazarsanız cihazı sıfırlar ve imei de silinmez.