Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin.
MIUI sürümüne ard arda dokunun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Minimal ADB and Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Kurulum Komutları
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
Twrp açılınca ilk olarak magisk yüklemesi yapin, aksi takdirde twrp kalıcı olmaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...forum.miuiturkiye.net
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin.
MIUI sürümüne ard arda dokunun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Minimal ADB and Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Kurulum Komutları
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
Twrp açılınca ilk olarak magisk yüklemesi yapin, aksi takdirde twrp kalıcı olmaz.
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...forum.miuiturkiye.net
bir sorum olacak magiski telefona kurum sonra fastbootta twrpden ni buluyoruz ayrıca telefona attıgım dosyayı twrpden nasıl bulacağım bulamadm klasörler tuhaf anlayamadım
yaptım fakak twrp install mebusundeki bütün klasörlere girip çıktım bulamadım maalesef ya da nereye atmamız gerekiyor özel bir klasör mü var acabaMagisk zip dosyasını telefon hafızasına atın ve twrp install kısmından bulursunuz. Bununla ilgili videoları önce izleyin sonra uygulayın
yaptım fakak twrp install mebusundeki bütün klasörlere girip çıktım bulamadım maalesef ya da nereye atmamız gerekiyor özel bir klasör mü var acaba
anladım şuan benm internal storage 0 MB diyor yani görmüyor sanırım boş diyor ondan bulamıyorum ilginiz için sağolunDirek ana hafızaya atın magisk zip dosyasını.
İnstalle girince sağ altta zip/image seçeneği var dikkat edin zip olsun
Evet hocam her cihaza bu yöntemle yüklenebilir.Redmi note 9 modeli için bu yöntemle Twrp yüklenir mi?