Satış TinyDeal ALIŞVERİŞ

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Tracking number ile 17track global cainiao gibi sitelerden sorgulama yapabilirsiniz.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulunamadı diyor hocam iki adet siparişim vardı. Yan yattı çamura battı olmasın o_O

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bulunamadı diyor hocam iki adet siparişim vardı. Yan yattı çamura battı olmasın o_O
Siparisleri ne zaman verdiniz? Benim daha once yaptıgım siparislerde 10. Gunde takip edebildigimde var 5. gündede var. Rahat olun sabrın sonu selamettir :)

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Siparisleri ne zaman verdiniz? Benim daha once yaptıgım siparislerde 10. Gunde takip edebildigimde var 5. gündede var. Rahat olun sabrın sonu selamettir :)

Birini 03/02/2016 diğerini de 27/01/2016 tarihinde sipariş verdim. Tecrübe bekle diyorsa bekleyelim :) Teşekkürler iyi akşamlar hocam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Doğru diyorsun hocam :) Kargo durumu Shipping yazıyor anladığım kadarı ile gemide.

Hocam takipli paketten kastınız ürünü alırken extra 3-5 dolar fazla ödeyerek mi oluyor? Eğer öyle değilse sipariş detayında Tracking Number kısmında bi numara var, onuda hangi posta şirketine yazıyoruz bilmiyorum. İlk defa bir alışveriş yapıyorum o yüzden baya acemilik çekiyorum şu anda. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim hocam.
İyi akşamlar.
Track için onlarca adres var. Her kargo firmasının kendine özel siteleri de var. Numaranın son iki harfi hangi ülkenin postası olduğunu belirtir. NL Hollanda, CN Çin, SE İsviçre, MY Malezya v.s. Bunların kendi sitelerinden takip edebileceğiniz gibi arkadaşların da yazdığı gibi, Global olarak takip yapan 17track gibi sitelerden de takip edebilirsiniz. Alışveriş sitelerinin sipariş sayfalarında, genelde takip numarasının üzerine tıkladığınızda yada onun hemen yanında yada altında takip sitesinin linki bulunur.
Mutlaka kullanmanız gereken en önemli 2 site ise PTT ve Edevlet sitelerinin gönderi takip sayfalarıdır.

Track numaraları hemen sisteme düşmeyebilir. Hatta öyle olur ki siz daha takip edemeden yada "gönderi yurtdışına sevk edildi" yazısını gördükten hemen sonra, daha burada "alıp verme merkezine alındı" yazısını görmeden ürün elinize ulaşmış olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Track için onlarca adres var. Her kargo firmasının kendine özel siteleri de var. Numaranın son iki harfi hangi ülkenin postası olduğunu belirtir. NL Hollanda, CN Çin, SE İsviçre, MY Malezya v.s. Bunların kendi sitelerinden takip edebileceğiniz gibi arkadaşların da yazdığı gibi, Global olarak takip yapan 17track gibi sitelerden de takip edebilirsiniz. Alışveriş sitelerinin sipariş sayfalarında, genelde takip numarasının üzerine tıkladığınızda yada onun hemen yanında yada altında takip sitesinin linki bulunur.
Mutlaka kullanmanız gereken en önemli 2 site ise PTT ve Edevlet sitelerinin gönderi takip sayfalarıdır.

Track numaraları hemen sisteme düşmeyebilir. Hatta öyle olur ki siz daha takip edemeden yada "gönderi yurtdışına sevk edildi" yazısını gördükten hemen sonra, daha burada "alıp verme merkezine alındı" yazısını görmeden ürün elinize ulaşmış olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Hocam harfli biten bir numara yok. İki tane numara var şöyleki;
Post Tracking No is:55941385744
Order Number:5950059200470002560371
Hocam takip numarası şu kalıpta mı? R......SG veya R.....CN veya R.....SE
ByKatre hocam o şekilde bi numara yok o_O

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
O zaman sizin posta kesinlikle takipsiz hocam. Bunlar öylesine verilmiş numaralar. Maalesef şu an posta kutunuzu sık sık kontrol etmekten başka bir şanşınız yok. :(

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
O zaman sizin posta kesinlikle takipsiz hocam. Bunlar öylesine verilmiş numaralar. Maalesef şu an posta kutunuzu sık sık kontrol etmekten başka bir şanşınız yok. :(
Hocam posta kutusuna kapıya atıp gidiyolar mı? Gelen postanın uzerinde telefon numarası adres var sonucta dagıtıcı kapıya gelince numarayı arayıp evde olup olmadıgımızı soruyor. Yoksa bunu yaptıkları tek kisi ben miyim :)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam posta kutusuna kapıya atıp gidiyolar mı? Gelen postanın uzerinde telefon numarası adres var sonucta dagıtıcı kapıya gelince numarayı arayıp evde olup olmadıgımızı soruyor. Yoksa bunu yaptıkları tek kisi ben miyim :)

Hocam takipsiz postaları kutuya bırakıp gidebilirler, hatta getirmeseler bile "Kardeşim noluyo?" diyen olmaz. Takipli olduğunda imza karşılığı teslim ediyorlar.

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Zenex ve ByKatre hocam o zaman bekleyip görmekten başka çarem yok. Bakalım neler olacak.. :oops:

Son düzenleme:
Üst Alt