Satış TinyDeal ALIŞVERİŞ

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam satıcıyla konus para iadesi al paypal ile odediysen paypaldan geri al parayı.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenex hangi konuda olduğumuza hiç dikkat etmemişsiniz sanırım. Burası Aliexpress yada başka bir yerin alışveriş sayfası değil ki. Tiny Deal sitesinin konusu. Arkadaşımız da sorununu onlarla paylaşıyor işte. Yani satıcıya buradan soruyor zaten.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

hknarik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Konular
7
Hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz ürünler tahmini kaç günde geliyor bilgi verebilirmisiniz? Birden fazla ürün alsak tek paket olarak mı yolluyorsunuz?

cebelli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TURGAY
Cihazım
YOK
Konular
0
slm 3 kez siparişten 2 ürün aynı paket geldi 25 günde geldi diğeri 20 günde geldi.yine 2 siparişim vardı 11 kasımda ki siparişler.2 i 4 dolar olduğu içinmi göndermediler. ptt kargo firması.gönderilmiyen ürünlerin geri ödemelrini istedim hala cevap yok..

Son düzenleme:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Dear TinyDeal.com,
The product was more to come. I mistakenly took delivery. Are you coming product I ordered? Will you come?
Arkadaşlar yanlışlıkla paket alındı butonuna tıkladım mobil uygulamadan. Geri de alamıyorum işlemi. Paketim gelir mi sizce? Tinydeal buraya yazıyor ama bana cevap atmıyor, anlamadım?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dear TinyDeal.com,
The product was more to come. I mistakenly took delivery. Are you coming product I ordered? Will you come?
Arkadaşlar yanlışlıkla paket alındı butonuna tıkladım mobil uygulamadan. Geri de alamıyorum işlemi. Paketim gelir mi sizce? Tinydeal buraya yazıyor ama bana cevap atmıyor, anlamadım?
Paket alındı tıklasan bile o paket sonucta kargodan geri donecek degil hocam. Merak etmeyin gelir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
slm 3 kez siparişten 2 ürün aynı paket geldi 25 günde geldi diğeri 20 günde geldi.yine 2 siparişim vardı 11 kasımda ki siparişler.2 i 4 dolar olduğu içinmi göndermediler. ptt kargo firması.gönderilmiyen ürünlerin geri ödemelrini istedim hala cevap yok..
Hocam bunu ben anlamadım ki yabancı birisi anlasın.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bunu ben anlamadım ki yabancı birisi anlasın.

İngilizceden türkceye google ceviri ile cevrilmis gibi hocam :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Dear TinyDeal.com,
Bunu Aliexpress sitesinde yapsanız önemli bir durum ve geçmiş olsun demekten başka birşey gelmezdi elimizden. Çünkü bu yaptığınız işlem sonucunda, ödeme satıcıya aktarılır ve siparişiniz kapanır.
Ancak burada böyle bir durum yok. Satıcı zaten Tiny Deal. Buradan değil de siteden müşteri hizmetlerine yazarak, ürün elinize ulaşmadığı halde yanlışlıkla ulaştı butonuna bastığınızı belirtebilirsiniz. Arkadaşımızın yazdığı gibi, bu işlem, ürünün size ulaşıp ulaşmayacağını belirleyen birşey değil. Takip numaranız varsa takip edebilirsiniz. Şu da var ki takipsiz paketlerin adreslerine ulaşmaları biraz risklidir. Bekleyip görmekten başka yapılabilecek birşey yok.

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Paket alındı tıklasan bile o paket sonucta kargodan geri donecek degil hocam. Merak etmeyin gelir.

Doğru diyorsun hocam :) Kargo durumu Shipping yazıyor anladığım kadarı ile gemide.
Bunu Aliexpress sitesinde yapsanız önemli bir durum ve geçmiş olsun demekten başka birşey gelmezdi elimizden. Çünkü bu yaptığınız işlem sonucunda, ödeme satıcıya aktarılır ve siparişiniz kapanır.
Ancak burada böyle bir durum yok. Satıcı zaten Tiny Deal. Buradan değil de siteden müşteri hizmetlerine yazarak, ürün elinize ulaşmadığı halde yanlışlıkla ulaştı butonuna bastığınızı belirtebilirsiniz. Arkadaşımızın yazdığı gibi, bu işlem, ürünün size ulaşıp ulaşmayacağını belirleyen birşey değil. Takip numaranız varsa takip edebilirsiniz. Şu da var ki takipsiz paketlerin adreslerine ulaşmaları biraz risklidir. Bekleyip görmekten başka yapılabilecek birşey yok.

Hocam takipli paketten kastınız ürünü alırken extra 3-5 dolar fazla ödeyerek mi oluyor? Eğer öyle değilse sipariş detayında Tracking Number kısmında bi numara var, onuda hangi posta şirketine yazıyoruz bilmiyorum. İlk defa bir alışveriş yapıyorum o yüzden baya acemilik çekiyorum şu anda. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim hocam.
İyi akşamlar.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Doğru diyorsun hocam :) Kargo durumu Shipping yazıyor anladığım kadarı ile gemide.

Hocam takipsiz paketten kastınız ürünü alırken extra 3-5 dolar fazla ödeyerek mi oluyor? Eğer öyle değilse sipariş detayında Tracking Number kısmında bi numara var, onuda hangi posta şirketine yazıyoruz bilmiyorum. İlk defa bir alışveriş yapıyorum o yüzden baya acemilik çekiyorum şu anda. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim hocam.
İyi akşamlar.
Tracking number ile 17track global cainiao gibi sitelerden sorgulama yapabilirsiniz.

Üst Alt