Keyifle kullanmanız dileklerimleYükledim deneyelim bakalım, paylaşım için teşekkürler.
Kaliteli bir ses alabilmek için iyi bir donanım olmazsa olmaz, tabi ki, bir de iyi bir çift kulak gerekiyor.Bazıları için bu konular detay, lüks ve çokta gerekli görünmeyebilir, elbette tercihtir.Ses kalitesi her türlü Tidal alır. kusura bakmayın da yüksek model bir kulaklık kullanmıyorsanız tabi fark göremezsiniz. Ama içerik olarak, kütüphane genişliği olarak spotify bir kaç tık önde. Master kalitede keşfettiğim şarkıları tidal'den dinliyorum çok iyi.
Keyifle kullanın Hocam Deneme süreleri verildiği sürece, Spotify stepne olarak, en azından yerliler için bir köşede elaltında dururTeşekkürler hocam, kayıt oldum deneme başladı bakalım. Eğer böyle ise bu deneme süresi, aydan aya yeni kart siparişi veriyorum Spotify ve Netflix için. Spotify'ı eleme vakti geldi mi dersiniz?
Spotify'da genellikle %90 oranında rock dinliyorum, ama bu bam başka bir şeymiş harbiden Spotify'ı boşuyorum artık. Daha mobilde bile test etmedim, o kadar muhteşemKaliteli bir ses alabilmek için iyi bir donanım olmazsa olmaz, tabi ki, bir de iyi bir çift kulak gerekiyor.Bazıları için bu konular detay, lüks ve çokta gerekli görünmeyebilir, elbette tercihtir.
Kütüphane (özellikle lokalde) ve kullanıcıya ulaşma konusunda bir spotify olmasalar da, fena sayılmaz.Asıl iddiaları zaten ses kalitesinde Sizin de, belirtiğiniz gibi.
Keyifle kullanın Hocam Deneme süreleri verildiği sürece, Spotify stepne olarak, en azından yerliler için bir köşede elaltında durur
Siz yine de, şimdilik boşamayın da yatakları ayırın Mobilde tek eksisi; hali ile, veri tüketimi daha yüksek. Değer mi? kesinlikle değer. Ben günümün olmazsa olmazlarını indirip dinliyorum.Spotify'da genellikle %90 oranında rock dinliyorum, ama bu bam başka bir şeymiş harbiden Spotify'ı boşuyorum artık. Daha mobilde bile test etmedim, o kadar muhteşem
Siz yine de, şimdilik boşamayın da yatakları ayırın Mobilde tek eksisi; hali ile, veri tüketimi daha yüksek. Değer mi? kesinlikle değer. Ben günümün olmazsa olmazlarını indirip dinliyorum.
Bilgisayardan ve telefondan denedim olmadı. Mail attım kartınızı kaydesin dediler kayıt olmuyor ki zaten kart. Yüksek ihtinalle yeni hesap açmak lazım. Mail attım adam akıllı ilgilenmediler.Kartın birinde sorun olur da, hepsinde de mi sorun olur.Neden böyle bir şey oluyor hiç bir fikrim yok.Kaç kişi üye olduk hiç bir sorun yaşamadık.
Sorunun çözümü için yine sorunun kendisini önermişler.Sorunun çözümünü yine Siz bulacakmışsınız gibi görünüyor.Dediğiniz gibi farklı bir hesap açarak denemekte fayda var.Bilgisayardan ve telefondan denedim olmadı. Mail attım kartınızı kaydesin dediler kayıt olmuyor ki zaten kart. Yüksek ihtinalle yeni hesap açmak lazım. Mail attım adam akıllı ilgilenmediler.