Hocam link sizi direkt zaten 120 Gün (4 Ay) seçeneğine götürüyor.4 ay 1.99 TL seçeneği yok?
Şimdi oldu hocam. İlk üye olurken karşıma çıkmamıştı bu ödeme şekliHocam link sizi direkt zaten 120 Gün (4 Ay) seçeneğine götürüyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Keyifle kullanmanızı dilerim.Teşekkürler hemen kayıt oldum
Rica ederim Hocam Güle güle , keyifle kullanmanız dileklerimle.Paylaşım için teşekkürler hocam ismini duymuştum kayıt olalım 4 ay için fiyat uygun iyi bi deneyimlemiş oluruz en azından.
Güle güle keyifle kullanın hocamŞimdi oldu hocam. İlk üye olurken karşıma çıkmamıştı bu ödeme şekli
Hocam burada göründüğü kadarıyla, kullandığınız kartın ya bilgilerini yanlış giriyorsunuz ya da kartınız yurt dışı alışverişe kapalı.Eğer kartınızın sanal kart olanağı var ise, sanal kart oluşturup deneyin.Aslında tüm online alışverişlerinizde sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim.Ben hep bu hatayı alıyorum bu üyeliği alcam üstüne 5 aylık üyelik 5 tl bide onu alcsktım. 9 ay 7 tl çok iyi oku aktı ama sürekli böyle hata alıyorum bir şey değişmiyor.
5 farklı kart denedim bir tanede ininal denedim.ama olmadı.Hocam burada göründüğü kadarıyla, kullandığınız kartın ya bilgilerini yanlış giriyorsunuz ya da kartınız yurt dışı alışverişe kapalı.Eğer kartınızın sanal kart olanağı var ise, sanal kart oluşturup deneyin.Aslında tüm online alışverişlerinizde sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim.
Kartın birinde sorun olur da, hepsinde de mi sorun olur.Neden böyle bir şey oluyor hiç bir fikrim yok.Kaç kişi üye olduk hiç bir sorun yaşamadık.5 farklı kart denedim bir tanede ininal denedim.ama olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Banka kartı ve kredi kartı olarak farklı farklı