Sohbet Thh karari

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Bilirkisiye aktardılar dün verdim telefonu bugün aldım sorun yok diyor yaa delirecem ona da şimdi itiraz edicem oradaki adam bile daha telefonu almadan niye garantiye göndermedin felan dedi dedim garanti çin anakarti takıyor bunlara hep ondan dolayı güvenip göndermedim o da dedi ne olacak bişey olmaz öyle kullan bende dedim o zaman globalligin ne anlamı kalıyor ki dedim o da dedi ben iade etmiyecem ve bunları telefonu almadan önce konuştuk sonra telefonu verdim sadece donanım testi yapmış olumsuz demiş ama arkadaşın telefonuyla yaptık aynı anda onda hata çıkmadı bende hata çıktı adam hala kabul etmiyor sizce ne yapayım karar da zaten olumsuz olucak o adam yüzünden kizilayda Necatibey de niltel iletişim diye bir yer gönderdiler bilir kişi olarak
Hocam evvela geçmiş olsun.. bende gittim THH'ye lakin beni bilir kişi ile muhatap etmediler ...
Direk ücret iadesi çıktı..

RMX1851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Hocam evvela geçmiş olsun.. bende gittim THH'ye lakin beni bilir kişi ile muhatap etmediler ...

Bende verdim ekranda önce 1 nokta mavi leke vardı 3 aylık telefon iken sonra o leke 7-8 cm büyüdü ve diğer taraflarda da her yerde mavi mor lekeler olmaya devam ediyor yazıları okuyamıyorum. THH karara bağlandı diyor e devlette ama karar sonucu yok daha. Acaba bilirkişiye gönderirler mi ? Birebir değişim talep etmiştim. Sonuç ne olur şu an telefon 6 aylık olmadı daha 01.06.2019 da almıştım

Resimlerde ilk hali ve ilerleyen zamanlarda nasıl virüs gibi yayıldı resmi var

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    181,2 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2019-11-06 at 17.46.42.jpeg
    WhatsApp Image 2019-11-06 at 17.46.42.jpeg
    208,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 16
  • WhatsApp Image 2019-09-08 at 11.34.46.jpeg
    WhatsApp Image 2019-09-08 at 11.34.46.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2019-09-20 at 19.22.44.jpeg
    WhatsApp Image 2019-09-20 at 19.22.44.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 16

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18

Hocam siz ne diye verdiniz hakem heyetine birde daha öncesinde garantiye gondermiydiniz cihazınızı nereden aldınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende verdim ekranda önce 1 nokta mavi leke vardı 3 aylık telefon iken sonra o leke 7-8 cm büyüdü ve diğer taraflarda da her yerde mavi mor lekeler olmaya devam ediyor yazıları okuyamıyorum. THH karara bağlandı diyor e devlette ama karar sonucu yok daha. Acaba bilirkişiye gönderirler mi ? Birebir değişim talep etmiştim. Sonuç ne olur şu an telefon 6 aylık olmadı daha 01.06.2019 da almıştım

İlk hali ve son hali resmi ektedir.
Sizinki direk iade edilmiş te olabilir değişimde Çünkü ilk 6 aylık cihazlarda farklı prosudur uygulaniyor

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Hocam siz ne diye verdiniz hakem heyetine birde daha öncesinde garantiye gondermiydiniz cihazınızı nereden aldınız.

Sizinki direk iade edilmiş te olabilir değişimde Çünkü ilk 6 aylık cihazlarda farklı prosudur uygulaniyor
Servise gittim rapor alayım dedim 1 ay dolan cihazlarda değişim iade kabul etmiyor firma dedi. İlla ekran değişir deyince geri aldım hiç servise sokmadan thh ye gittim bende

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19

Benim süreç baya uzundu hocam.. evvela ekran sorunundan 3 defa sonra şebeke sorunu daha sonra servisten geldi IMEI gitmiş fln.. 10 aylık telefonu 3-4 ay anca kullandım gibi bir şey..tabi bu arada serviste olan bütün konuşma,ses kaydı vs dosyaya ekledim.. direk olarak sonuca bağladılar..

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Servise gittim rapor alayım dedim 1 ay dolan cihazlarda değişim iade kabul etmiyor firma dedi. İlla ekran değişir deyince geri aldım hiç servise sokmadan thh ye gittim bende
Hangi garanti firması vardı bende Evo BT

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Evet arkadaşlar herkese merhabalar bende sizler gibi dokunmatik ekran magduruyum bu durum son 2 aydir başladı sorunum (EvoBTgaranti hizmeti) bende bu firmanın yorumları pek iyi olmadığından dolayı telefonu ilk önce alo 175 ile görüşerek önce derdimi anlattım sonuç olarak aldığım cevap thh gidin orada yardımcı olurlar ama gerçekten telefondaki kişi çok yardımcı oldu bunun sonucunda bende thh ne gittim geçen hafta salı günü şikayette bulundum ve sonrasında şuan savunma bekliyor deniyor bu konuyu burada sizleri thh gelen kararları paylaşmak için açtım umarım herkese yararı olur.
Servise göndermeden thh'ye verirseniz kazanma ihtimaliniz düşük. Yeni bi cihaz değil sonuçta. Her bozulan cihaza ücret iadesi istersek bu işin sonu olmaz. Önce servise göndermeliydiniz ve dediğiniz gibi Çin anakarti taksaydilar %100 haklı duruma gecerdiniz.

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Servise göndermeden thh'ye verirseniz kazanma ihtimaliniz düşük. Yeni bi cihaz değil sonuçta. Her bozulan cihaza ücret iadesi istersek bu işin sonu olmaz. Önce servise göndermeliydiniz ve dediğiniz gibi Çin anakarti taksaydilar %100 haklı duruma gecerdiniz.
Şimdi servise gondericem bakalım ona nolacak ne diyeceer

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Arkadaşlar THH kararı çıkmış. Ayıpsız misli ile değiştirilmesi kararı çıktı lehime. Bu aşamadan sonra satıcının elinde aynı ürün ( Mi 8 128GB global türkiye garantili) yoksa ne olacak. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim iade/değişim için. Süre vs sınırı var mı ?
Gittigidiyor dan almıştım.

Ekli dosyalar

• karar.PNG
    karar.PNG
    354,7 KB · Görüntüleme: 10
Üst Alt