- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 78
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öncelikle uygulama Rus arkadaşlar tarafından yapılmış.
Uygun fiyatlara offline ya da online (Xbox Gamepass) oyun oynayabileceğimiz bir plartform.
Güvenilir dememin nedeni de Gpay kullanmaları, faturalı ve garantili yani hizmet.
Kendilerine ait uygulamaları üzerinden çok kolay iş görülüyor satın alım sonrası.
Fiyatlar 5-10 lira gibi cüzi bir değer taşıyor.
Crack oyunlardan virüs gelecek mi diye bir korkuya girmezsiniz en azından.
Ayrıca bir sponsorluğum yok, amacım malum oyun fiyatları nedeniyle ucuza oyun oynatmaya teşvik etmek.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1) Öncelikle satım alımı yaptıktan sonra mail adresinize bir key gelecek, onu alttaki ekrandan etkinleştiriyoruz.
2) Kod onaylandıktan sonra sol 2. satırdaki gamepade basıyoruz ve karşımıza aldığımız oyunlar gelecek.
Oyuna erişim sağlamak için öncelikle yetki tuşuna basıyoruz ve sistem kendi içinde hesaba giriş yapacak.
Daha sonrasında çevrimiçi olunca da oyunu indireceksiniz. Güncellemeleri yaparken çevrimiçi olabilirsiniz ama oynarken çevrimdışıya basıp giriş yapmalısınız.
Aksi halde hesabınız kapatılabilir, kesinlik veremem maalesef.
Oyun havuzunu da sürekli çeşitlendiriyorlar, crack oynamak için virüs riskine girmektense
3-5 lira gibi 2 çikolata parasına oyun oynamak çok daha mantıklı şahsen, emek hırsızlığı da ortadan kalkıyor.
Sorun çıkması halinde de satıcı gayet ilgili, öneririm. Mail adresinize kod anında geliyor zaten.
Gpay ile de dolandırılma da ortadan kalkıyor.
FIFA 21 ile 40 saate yakındır bir sorun yaşamadım. Satın alırken de satıcıyla iletişime geçebiliyorsunuz.
Papara gibi ön ödemeli kartlarlarda sıkıntı yaşamadım, Turkish Bank Card'ı seçmelisiniz.
Steam skin ile de ödeme oluyor ama tavsiye etmem.
Başınıza gelebilecek herhangi bir sorundan şahsım ve MIUI Türkiye sitesi sorumlu değildir.