hocam fifa 22 sitede gözüküyor fiyatı 1,66 dolar alım yaptınız mı? ben ilk defa buradan bir oyun alacağım bakalım nasıl olacakYakın vakitte bir alım yapanlar olmuş ; FIFA 22'yi sabırsızlıkla bekliyoruz
22 bende gözükmüyor ama hocam ? Çıkınca alınır tabiihocam fifa 22 sitede gözüküyor fiyatı 1,66 dolar alım yaptınız mı? ben ilk defa buradan bir oyun alacağım bakalım nasıl olacak
hocam pardon 21 ile karıştırmışım bende de gözükmüyor zaten oyun 1 ekimde çıkacakmış22 bende gözükmüyor ama hocam ? Çıkınca alınır tabii
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dediğiniz keşke sadece bu siteye özel olsa hocam3 aylık Game pass 4 lira.Bir websitesi bedavadan 3 ay game pass dağıtmıştı ,kodlar bitmiş bunlar toplamış satıyorlar.
21 geldi hocam birkaç gün önce, gözünüz aydın Fiyatı 295 ruble idi, 195'e düşürmüşler ; şu an gayet iyi de fiyatı.hocam pardon 21 ile karıştırmışım bende de gözükmüyor zaten oyun 1 ekimde çıkacakmış
sonunda geldi hocam teşekkür ederim ama şimdi ben ilk defa kullanacağım bu programı kendi kredi kartımdan almak istemem ininal kart vs alıp öyle almayı düşünüyorum siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?21 geldi hocam birkaç gün önce, gözünüz aydın Fiyatı 295 ruble idi, 195'e düşürmüşler ; şu an gayet iyi de fiyatı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi kartınızı kullanabilirsiniz hocam, gpay güvenilirdir; endişeye gerek yok. Çok fazla alım yaptım gpay üzerinden. Ödeme yaparken Turkey Bank card seçip işlemleri yapın.sonunda geldi hocam teşekkür ederim ama şimdi ben ilk defa kullanacağım bu programı kendi kredi kartımdan almak istemem ininal kart vs alıp öyle almayı düşünüyorum siz nasıl ödeme yapıyorsunuz?
Kendi kartınızı kullanabilirsiniz hocam, gpay güvenilirdir; endişeye gerek yok. Çok fazla alım yaptım gpay üzerinden. Ödeme yaparken Turkey Bank card seçip işlemleri yapın.