Yardım The system has been destroyed

• Konbuyu başlatan ADS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 3K

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
Lütfen yardım

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Kendimi tutamayıp yazıyorum, konudaki yöneticilerden özür dilerim şimdiden...
kolozi Eminönü gibi ticaretin geniş olduğu, medeniyetin olduğu bir mekanda çalışıyormuşsunuz..
Sen para istiyorun teşhis koyuyorsun
Telefoncuya giderim ve şöyle söylerim; "Cihazıma rom atılacak, bedavaya atar mısın? Hem yardım etmiş olursun."
1 Değil, 2 Değil, 3 Değil bir çok cihaz bu duruma düşebilir ve ücret talep etmesi mutlaka gerekecektir.
Ayrıca hitap şekliniz ayrı bir saçma, burada çırpınmanız... Güldüm gerçekten. :D
Yöneticisin blokla ve At forumdan ve özür dilemene gerek yok
Hem konuyu dağıt, hem de forumun huzurunu kaçır bir de özür dilemene gerek yok de.
Konuya sonradan dahil oldum, anladığım kadarıyla Yetkili Hesap'dan rahatsız oldunuz. "Bir hesap giriyor, alıyor parayı oh mis" demişsinizdir, beklerim ben sizden.
Anlaşılan siz boşuna yaşıyorsunuz İstanbulda, bu edep, terbiye ile...
@Zenex hocamın en basitinden Özel Başlığından belli, tabii anlayabilirseniz....
Yönetici, Admin ya da Kurucu diye demiyorum, haklılar o yüzden kendimi tutamayıp yazıyorum bunları.

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Zevzeklerle uğraşmak çok zordur yani anlamayan ama sanki anlıyormuş gibi yapıp milette ders vermek lerle uğraşıyorum ben bu güne kadar forumlarda kimseden para istemedim ve asla istemem dükan işyeri ayrıdır.
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım

mesele bu değil konu başka yerlere taşındı yazmıyacaktım
lakin her sitede gördüğüm gibi buradada aynen sahte avukatlar var hemde anlamadan bilmeden konunun üzünden saparak

Benim amacım biri forumlarda yardım istiyorsa yardım etmek isterim ama kesin bilinen doğruyla
fakat birileri yalan yanlış bilgi verip özelden yazın gibi mesajlarla simsarlık yapmaları ve bu yazdıklarımın onlara ne kadar battığını görüyorum

konu neydi " yardım" ben ne yaptım yardım amaçlı yazdım ama birileri bambaşka mecraya sarıp para istiyor yani ben halederim ve bana getir

siz sizler özgürsünüz para veripte hal edersiniz
Yok biliyorsanız anlıyorsanız size verilen cevapla hal edersiniz

Şimdi son söz hak etmiyene hak vermem birileri çok iyi anlasada yanlış bilgi verdiğinde karşı çıkarım sabah akşam frumlarda değilim işim var gücüm var ama boş zamanlarda baktığımda yardıma muhtaç olanlara bildğim kesin gerçekleri yazarım

E şimdi burada benmi sizmi kendini avukat görenler
ve kendini herkesten üstün gören ukala tiplermi haklı

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zevzeklerle uğraşmak çok zordur yani anlamayan ama sanki anlıyormuş gibi yapıp milette ders vermek lerle uğraşıyorum ben bu güne kadar forumlarda kimseden para istemedim ve asla istemem dükan işyeri ayrıdır.
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım

lakin her sitede gördüğüm gibi buradada aynen sahte avukatlar var hemde anlamadan bilmeden konunun üzünden saparak

Benim amacım biri forumlarda yardım istiyorsa yardım etmek isterim ama kesin bilinen doğruyla
fakat birileri yalan yanlış bilgi verip özelden yazın gibi mesajlarla simsarlık yapmaları ve bu yazdıklarımın onlara ne kadar battığını görüyorum

konu neydi " yardım" ben ne yaptım yardım amaçlı yazdım ama birileri bambaşka mecraya sarıp para istiyor yani ben halederim ve bana getir

Şimdi son söz hak etmiyene hak vermem birileri çok iyi anlasada yanlış bilgi verdiğinde karşı çıkarım sabah akşam frumlarda değilim işim var gücüm var ama boş zamanlarda baktığımda yardıma muhtaç olanlara bildğim kesin gerçekleri yazarım

Oo kimler gelmiş :) Ben size gereken cevabı verdiğimi sanıyordum sayın 24 çeşit box 4 kişilik uzman ve tecrübeli kişlerle çalışan arkadaşım :D

Şimdi tekrardan size cevap olarak yeni 2 güncellemeyi veriyim. Sayfalarda ctrl+f yaparak Zenex kelimesini aratabilir, tekrardan bana daha dün edilmiş teşekkürleri görebilirsiniz :D

Anlamayanın kim olduğu bence gayet net ortada, globalde bu kadar övgü ve teşekkür almış bitine tebrik edeceğinize, karşınızdakinin kim olduğunu anlamaya çalışacağınıza hala yazıyorsunuz. Bu kadar mı zor?

Merak etmeyin, yardım isteyene en âlâ yardımı yapıyoruz. Sorununu tam anlatmasa da sorununu tam anlayarak en doğru yardımda bulunuyoruz. Siz ise daha o sorunu anlayamadan eksik hatalı bilgiler sunarak yardım ettiğinizi düşünüyorsunuz. Lütfen artık zorlamayın kendinizi. Her şey ortada.

chatin_6227

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 15T
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Böyle zevzek zevzek ukalaca konuşmak yerine "ben de yetkili hesap ile fastboot'tan rom atabilirim ve 1 kuruş ta para almam" yazsanız, "bugüne kadar birçok kişinin sorununu yetkili hesap ile çözdüm ve 1 kuruş almadım" yazabilseydiniz keşke. Sizin yaptığınızın alası yapılıyor zaten.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım.

Ben şimdi anlamadım. Siz yardımı bedavami yapıyorsunuz yoksa hakkınızı söke söke aliyor musunuz? Sanırım sizden destek istersem sizde para talep etmezseniz bana zaman harcamadiginiz gibi beni başınızdan salmış olacaksınız. Bilgi için tesekkurler.

Not : Şuan size tam 1 dakika zamanımı harcadım. Benim için bir kayıp. Ama sorun degil ücret talep etmiyorum...

Son düzenleme:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Şimdi tekrardan size cevap olarak yeni 2 güncellemeyi veriyim. Sayfalarda ctrl+f yaparak Zenex kelimesini aratabilir, tekrardan bana daha dün edilmiş teşekkürleri görebilirsiniz :D

Tebrik ederim hocam angel~~