Telefoncuya giderim ve şöyle söylerim; "Cihazıma rom atılacak, bedavaya atar mısın? Hem yardım etmiş olursun."Sen para istiyorun teşhis koyuyorsun
Hem konuyu dağıt, hem de forumun huzurunu kaçır bir de özür dilemene gerek yok de.Yöneticisin blokla ve At forumdan ve özür dilemene gerek yok
Zevzeklerle uğraşmak çok zordur yani anlamayan ama sanki anlıyormuş gibi yapıp milette ders vermek lerle uğraşıyorum ben bu güne kadar forumlarda kimseden para istemedim ve asla istemem dükan işyeri ayrıdır.
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım
mesele bu değil konu başka yerlere taşındı yazmıyacaktım
lakin her sitede gördüğüm gibi buradada aynen sahte avukatlar var hemde anlamadan bilmeden konunun üzünden saparak
Benim amacım biri forumlarda yardım istiyorsa yardım etmek isterim ama kesin bilinen doğruyla
fakat birileri yalan yanlış bilgi verip özelden yazın gibi mesajlarla simsarlık yapmaları ve bu yazdıklarımın onlara ne kadar battığını görüyorum
konu neydi " yardım" ben ne yaptım yardım amaçlı yazdım ama birileri bambaşka mecraya sarıp para istiyor yani ben halederim ve bana getir
siz sizler özgürsünüz para veripte hal edersiniz
Yok biliyorsanız anlıyorsanız size verilen cevapla hal edersiniz
Şimdi son söz hak etmiyene hak vermem birileri çok iyi anlasada yanlış bilgi verdiğinde karşı çıkarım sabah akşam frumlarda değilim işim var gücüm var ama boş zamanlarda baktığımda yardıma muhtaç olanlara bildğim kesin gerçekleri yazarım
E şimdi burada benmi sizmi kendini avukat görenler
ve kendini herkesten üstün gören ukala tiplermi haklı
Böyle zevzek zevzek ukalaca konuşmak yerine "ben de yetkili hesap ile fastboot'tan rom atabilirim ve 1 kuruş ta para almam" yazsanız, "bugüne kadar birçok kişinin sorununu yetkili hesap ile çözdüm ve 1 kuruş almadım" yazabilseydiniz keşke. Sizin yaptığınızın alası yapılıyor zaten.Zevzeklerle uğraşmak çok zordur yani anlamayan ama sanki anlıyormuş gibi yapıp milette ders vermek lerle uğraşıyorum ben bu güne kadar forumlarda kimseden para istemedim ve asla istemem dükan işyeri ayrıdır.
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım
mesele bu değil konu başka yerlere taşındı yazmıyacaktım
lakin her sitede gördüğüm gibi buradada aynen sahte avukatlar var hemde anlamadan bilmeden konunun üzünden saparak
Benim amacım biri forumlarda yardım istiyorsa yardım etmek isterim ama kesin bilinen doğruyla
fakat birileri yalan yanlış bilgi verip özelden yazın gibi mesajlarla simsarlık yapmaları ve bu yazdıklarımın onlara ne kadar battığını görüyorum
konu neydi " yardım" ben ne yaptım yardım amaçlı yazdım ama birileri bambaşka mecraya sarıp para istiyor yani ben halederim ve bana getir
siz sizler özgürsünüz para veripte hal edersiniz
Yok biliyorsanız anlıyorsanız size verilen cevapla hal edersiniz
Şimdi son söz hak etmiyene hak vermem birileri çok iyi anlasada yanlış bilgi verdiğinde karşı çıkarım sabah akşam frumlarda değilim işim var gücüm var ama boş zamanlarda baktığımda yardıma muhtaç olanlara bildğim kesin gerçekleri yazarım
E şimdi burada benmi sizmi kendini avukat görenler
ve kendini herkesten üstün gören ukala tiplermi haklı
Zevzeklerle uğraşmak çok zordur yani anlamayan ama sanki anlıyormuş gibi yapıp milette ders vermek lerle uğraşıyorum ben bu güne kadar forumlarda kimseden para istemedim ve asla istemem dükan işyeri ayrıdır.
işyerinde gelenlerden asla vijdansıslık yapmam ama eğer zamanımı harcıyacaksam hakkımı alırım.
Tebrik ederim hocamŞimdi tekrardan size cevap olarak yeni 2 güncellemeyi veriyim. Sayfalarda ctrl+f yaparak Zenex kelimesini aratabilir, tekrardan bana daha dün edilmiş teşekkürleri görebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocamTebrik ederim hocam![]()