Yardım The system has been destroyed

• Konbuyu başlatan ADS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 3K

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
Lütfen yardım

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
İşte sizinle bilenler arasındaki fark tam da bu. Siz yazmış olmak için yazıyorsunuz, bilenler ne yazdığını bilerek

Millet münecim olmuş bakmadan bilmeden kahve falına bakıp ahkam kesiliyorlar bunun adı cehalet ve bilmeden bilgiçlik taslamaktır yani

Şimdi aynısı ve aynı olay ve aynı model telefonum var redmi note 7 pro
EU rom üstüne drty falshlayıp çin miui 11 romunu yükledim 12 saat klandım sonra birşeyler oldu aynı hatayı aldım "
The system has been destroyed" ne yaptımsa olmadı mecburen fastboot romu indirdm ve miflashla flashladım wipe kendi yapıyor zaten yada seçim sizde
iş bitikten sonra tekram TWRP magisk derken tekrardan eu rom a geçtim herşey düzeldi şu andada miui 11 EU rom kulanıyorum

İlk olarak sen değil, siz şeklinde hitap etmelisiniz. İkinci olarak mesaj yazarken daha önce yazılanları okumanızı öneririm.

Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın ve benim yazdığım cevapla alay edersin
işte bu ukalalık tan dolayı sen yazdım hem münecin hem falcı hemde uzaktan maşşallah tamirci

Ben konuyu görünce yardım amaçlı cevap verdim gerisi boş insanlara saygı gösterki göresin

ilk verdiğin mesajda bak
---------
Cihaz nedir? Bu sorunu sistem değiştirilmişken bootloader kilitlenirse yaşarsınız. Çözümü daha önce bootloader kilidinin açıldığı hesapla tekrar kilidi açmaktır. Eğer açılmıyorsa ve yeni bir cihazsa cihaza xiaomi yetkili servis hesabı ile yazılım atılmalıdır. Elimde hesap mevcuttur. Çözemezseniz özelden yazabilirsiniz

yardımmı ?
yanlış bilgimi?
özelden para istemekmi ?

Erhan5555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi mi 9T-
Meslek
uzman cavus
Konular
1
Zenex bu arkadas yeterince yardimci oluyor yeri geldiginde illaki para soz konunsu olabilir ama cogu zaman ucretsiz bilgi paylasiyor ve unutmayalim en buyuk silah bilgidir tesekkurler ZENEX

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın

Öncelikle hangi nedenle olursa olsun kuralları çiğneyici davranışınız kabul göremez, kurallar "siz" hitap şeklini belirtmişse onu kullanmalısınız.
Gerisi saygısızlıktır! Hâlâ "sen" yazarak bu saygısızlığı yapmaya ve kurallara karşı gelmeye devam ediyorsunuz.

Elinize kaç farklı xiaomi cihaz aldınız bu güne kadar? Kaç cihazı bu ve benzeri brick durumlarından kurtardınız? İşte nereden anladığımın cevabı burada yatıyor. Sizin elinizde bir xiaomi var diye uzman değilsiniz ya.

benim yazdığım cevapla alay edersin
işte bu ukalalık tan dolayı sen yazdım hem münecin hem falcı hemde uzaktan maşşallah tamirci

Bence tam tersi yaşanıyor burada. Siz benim yazdıklarımla alay etmeye çalışıyorsunuz. Olmayan bilginizle bana işimi öğretmeye çalışıp ukalalık yapıyorsunuz.

Müneccin değil, müneccim ( ) o düzeltmeyi de yapalım yeri gelmişken. Üst mesajlarımda belirttiğim gibi ne müneccimim ne falcı. Yazdığınız gibi tamirciyim. Şuan bu söylediklerinizle de ukalalık yapmaya devam ediyorsunuz gördüğüm kadarıyla.

Ben konuyu görünce yardım amaçlı cevap verdim gerisi boş insanlara saygı gösterki göresin
Yardım amaçlı yanlış bilgiler verip bilgisi olana ukalalık yapmak yardım sayılmıyor bizim forumumuzda, kusura bakmayın.

Bence de saygı göstermeniz gerekli. Bu konuda büyük bir eksikliğiniz var. "Sen" hitabından tutun da bilgili bir kişiye ukalalık yapmaya kadar ve hatta bilginiz olmayan yerlere yazıp insanları yanlış yönlendirmeye kadar pek çok konuda kendinizi düzeltmeli ve karşınızdakine saygı duymalısınız.

chatin_6227

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 15T
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Millet münecim olmuş bakmadan bilmeden kahve falına bakıp ahkam kesiliyorlar bunun adı cehalet ve bilmeden bilgiçlik taslamaktır yani

EU rom üstüne drty falshlayıp çin miui 11 romunu yükledim 12 saat klandım sonra birşeyler oldu aynı hatayı aldım "
The system has been destroyed" ne yaptımsa olmadı mecburen fastboot romu indirdm ve miflashla flashladım wipe kendi yapıyor zaten yada seçim sizde
iş bitikten sonra tekram TWRP magisk derken tekrardan eu rom a geçtim herşey düzeldi şu andada miui 11 EU rom kulanıyorum

Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın ve benim yazdığım cevapla alay edersin

ilk verdiğin mesajda bak
---------
Cihaz nedir? Bu sorunu sistem değiştirilmişken bootloader kilitlenirse yaşarsınız. Çözümü daha önce bootloader kilidinin açıldığı hesapla tekrar kilidi açmaktır. Eğer açılmıyorsa ve yeni bir cihazsa cihaza xiaomi yetkili servis hesabı ile yazılım atılmalıdır. Elimde hesap mevcuttur. Çözemezseniz özelden yazabilirsiniz

yardımmı ?
yanlış bilgimi?
özelden para istemekmi ?

Biz buna müneccimlik değil tecrübe diyoruz.
Zenex bugüne kadar birçok kişiye ücretsiz destek olmuştur. Bilgili arkadaşlarımız çoğaldıkça, Zenex te kendisini biraz geri çekmiş, o arkadaşların takıldıkları yerlerde devreye girmektedir. Bu takılınan konular da genelde donanımsal/fiziksel erişim gerektiren ya da yetkili hesap gerektiren durumlardır. Özellikle yetkili hesap konusu da ücretsiz yapılamayan bir konudur. Bu nedenle eğer yetkili hesap gerektiren bir durum varsa, başka birisi yardımcı olamayacağı için müdahil olan Zenex, sizin gözünüzde özelden para isteyen birisi gibi görünmektedir.
Ancak yazılarınızdan aldığım izlenim, kendisine daha önceden bir nefret beslediğiniz yönünde. Aranızdaki sorunları başka konulara dahil etmeyiniz lütfen.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

ilk verdiğin mesajda bak
---------

yardımmı ?
yanlış bilgimi?
özelden para istemekmi ?

Arkadaşlar,

Türkiye'de böyle destek veren bir forumun olması, bu forumda tecrübeli işini bilen insanların olması bu insanlarında koşulsuz, karşılıksız size destek olması gibi bir şansımız var. Bu güzel değil mi? Bu insanlar olmasa yabancı forum sitelerinde gezmemiz gerekir. Birde ingilizce anlasak. Bu duruma bende dahilim. İyi ki böyle bir forum var ki Zenex gibi tecrübeli hocalara tek bir mesajla ulaşabiliyoruz. Kıymetini bilelim lütfen. Bu mesajı sıradan Miui kullanıcısı olarak yazıyorum.

Hayırlı haftalar dilerim.

Son düzenleme:

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Forumlarda kendimi göstermek istemem bilen bilir
Lakin adı üstünde FORUM yardım yardımlaşma
KİŞİ ; Lütfen yardım yazmış

Sen para istiyorun teşhis koyuyorsun ve hata adamı çaylaklıkla alay ediyorsun
Ama hep soylerim kendini beğenmişlerlere tartışılmaz çünkü alaycı olurlar
Eminönünde işyerim var yaşın kadar Xiaomi aldım sattım kulandım
24 çeşit box 4 kişilik uzman ve tecrübeli kişlerle çalışıyorum
Ama forumlarda dolaşıp özelden bana yaz demiyorum ve kimseden para istemedim

Ayrıca ben hiç kimseye yapılmayacak bir cevap vermem yani gerçekten cihaz tamir istiyorsa cevap bile yazmam ama yazılımsal hatalarda arızalarda v.s durumlarda yardımcı olmaya çalışıyorum

Şimdi sen zenex ve avukatın çetin _62 kaç yaşındasınız bilmiyorum eminim gençsiniz bilmeden ustalaşmışlarsınız hem ukala hem hör görüyorsunuz

Yöneticisin blokla ve At forumdan ve özür dilemene gerek yok

Not bir daha cevap yazmam

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Forumlarda kendimi göstermek istemem bilen bilir
Lakin adı üstünde FORUM yardım yardımlaşma
KİŞİ ; Lütfen yardım yazmış

Sen para istiyorun teşhis koyuyorsun ve hata adamı çaylaklıkla alay ediyorsun
Ama hep soylerim kendini beğenmişlerlere tartışılmaz çünkü alaycı olurlar
Eminönünde işyerim var yaşın kadar Xiaomi aldım sattım kulandım
24 çeşit box 4 kişilik uzman ve tecrübeli kişlerle çalışıyorum
Ama forumlarda dolaşıp özelden bana yaz demiyorum ve kimseden para istemedim

Ayrıca ben hiç kimseye yapılmayacak bir cevap vermem yani gerçekten cihaz tamir istiyorsa cevap bile yazmam ama yazılımsal hatalarda arızalarda v.s durumlarda yardımcı olmaya çalışıyorum

Şimdi sen zenex ve avukatın çetin _62 kaç yaşındasınız bilmiyorum eminim gençsiniz bilmeden ustalaşmışlarsınız hem ukala hem hör görüyorsunuz

Yöneticisin blokla ve At forumdan ve özür dilemene gerek yok

Not bir daha cevap yazmam
Size üzülüyorum, gerçekten üzülüyorum. Beni tanımadığınız belli. Size sadece ufak bir örnek veriyim ben. O kullandığınız box lardan sadece 1 ini örnek veriyorum. Umt nin gsmhosting deki bölümüne girin, güncelleme konularına bakın. Thanks to Zenex yazılarını görün. O kullandığınız boxların yapımcılarına yardım ediyorum ben. Boxum var diye gelmiş bana yazıyorsunuz :D 24 çeşit box 4 kişilik uzman ve tecrübeli kişlerle benim yaptığım işi yapamıyormuşsunuz, beni böyle yücelttiğiniz için teşekkürler :) Hadi şimdi başka platformlara lütfen :)

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
MI-Recovery 3.0'dan Çıkamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
MI-Recovery 3.0'dan Çıkamıyorum

Mesajımı okudunuz mu?