İşte sizinle bilenler arasındaki fark tam da bu. Siz yazmış olmak için yazıyorsunuz, bilenler ne yazdığını bilerek
İlk olarak sen değil, siz şeklinde hitap etmelisiniz. İkinci olarak mesaj yazarken daha önce yazılanları okumanızı öneririm.
Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın
benim yazdığım cevapla alay edersin
işte bu ukalalık tan dolayı sen yazdım hem münecin hem falcı hemde uzaktan maşşallah tamirci
Yardım amaçlı yanlış bilgiler verip bilgisi olana ukalalık yapmak yardım sayılmıyor bizim forumumuzda, kusura bakmayın.Ben konuyu görünce yardım amaçlı cevap verdim gerisi boş insanlara saygı gösterki göresin
Millet münecim olmuş bakmadan bilmeden kahve falına bakıp ahkam kesiliyorlar bunun adı cehalet ve bilmeden bilgiçlik taslamaktır yani
Şimdi aynısı ve aynı olay ve aynı model telefonum var redmi note 7 pro
EU rom üstüne drty falshlayıp çin miui 11 romunu yükledim 12 saat klandım sonra birşeyler oldu aynı hatayı aldım "
The system has been destroyed" ne yaptımsa olmadı mecburen fastboot romu indirdm ve miflashla flashladım wipe kendi yapıyor zaten yada seçim sizde
iş bitikten sonra tekram TWRP magisk derken tekrardan eu rom a geçtim herşey düzeldi şu andada miui 11 EU rom kulanıyorum
Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın ve benim yazdığım cevapla alay edersin
işte bu ukalalık tan dolayı sen yazdım hem münecin hem falcı hemde uzaktan maşşallah tamirci
Ben konuyu görünce yardım amaçlı cevap verdim gerisi boş insanlara saygı gösterki göresin
ilk verdiğin mesajda bak
---------
Cihaz nedir? Bu sorunu sistem değiştirilmişken bootloader kilitlenirse yaşarsınız. Çözümü daha önce bootloader kilidinin açıldığı hesapla tekrar kilidi açmaktır. Eğer açılmıyorsa ve yeni bir cihazsa cihaza xiaomi yetkili servis hesabı ile yazılım atılmalıdır. Elimde hesap mevcuttur. Çözemezseniz özelden yazabilirsiniz
yardımmı ?
yanlış bilgimi?
özelden para istemekmi ?
Millet münecim olmuş bakmadan bilmeden kahve falına bakıp ahkam kesiliyorlar bunun adı cehalet ve bilmeden bilgiçlik taslamaktır yani
Şimdi aynısı ve aynı olay ve aynı model telefonum var redmi note 7 pro
EU rom üstüne drty falshlayıp çin miui 11 romunu yükledim 12 saat klandım sonra birşeyler oldu aynı hatayı aldım "
The system has been destroyed" ne yaptımsa olmadı mecburen fastboot romu indirdm ve miflashla flashladım wipe kendi yapıyor zaten yada seçim sizde
iş bitikten sonra tekram TWRP magisk derken tekrardan eu rom a geçtim herşey düzeldi şu andada miui 11 EU rom kulanıyorum
Özelikle sana sen yazdım nedenmi nerede yazıyor kişi sadece tek mesaj yazmış "lütfen yardım" Diye başlıkta " The system has been destroyed" pekki sen nereden anladın ve benim yazdığım cevapla alay edersin
Ben konuyu görünce yardım amaçlı cevap verdim gerisi boş insanlara saygı gösterki göresin
ilk verdiğin mesajda bak
---------
Cihaz nedir? Bu sorunu sistem değiştirilmişken bootloader kilitlenirse yaşarsınız. Çözümü daha önce bootloader kilidinin açıldığı hesapla tekrar kilidi açmaktır. Eğer açılmıyorsa ve yeni bir cihazsa cihaza xiaomi yetkili servis hesabı ile yazılım atılmalıdır. Elimde hesap mevcuttur. Çözemezseniz özelden yazabilirsiniz
yardımmı ?
yanlış bilgimi?
özelden para istemekmi ?
Size üzülüyorum, gerçekten üzülüyorum. Beni tanımadığınız belli. Size sadece ufak bir örnek veriyim ben. O kullandığınız box lardan sadece 1 ini örnek veriyorum. Umt nin gsmhosting deki bölümüne girin, güncelleme konularına bakın. Thanks to Zenex yazılarını görün. O kullandığınız boxların yapımcılarına yardım ediyorum ben. Boxum var diye gelmiş bana yazıyorsunuzForumlarda kendimi göstermek istemem bilen bilir
Lakin adı üstünde FORUM yardım yardımlaşma
KİŞİ ; Lütfen yardım yazmış
Sen para istiyorun teşhis koyuyorsun ve hata adamı çaylaklıkla alay ediyorsun
Ama hep soylerim kendini beğenmişlerlere tartışılmaz çünkü alaycı olurlar
Eminönünde işyerim var yaşın kadar Xiaomi aldım sattım kulandım
24 çeşit box 4 kişilik uzman ve tecrübeli kişlerle çalışıyorum
Ama forumlarda dolaşıp özelden bana yaz demiyorum ve kimseden para istemedim
Ayrıca ben hiç kimseye yapılmayacak bir cevap vermem yani gerçekten cihaz tamir istiyorsa cevap bile yazmam ama yazılımsal hatalarda arızalarda v.s durumlarda yardımcı olmaya çalışıyorum
Şimdi sen zenex ve avukatın çetin _62 kaç yaşındasınız bilmiyorum eminim gençsiniz bilmeden ustalaşmışlarsınız hem ukala hem hör görüyorsunuz
Yöneticisin blokla ve At forumdan ve özür dilemene gerek yok
Not bir daha cevap yazmam
MI-Recovery 3.0'dan Çıkamıyorum
Evet teşekürler cin romu ile sorunu cozdum adl kilit acarakMesajımı okudunuz mu?