- Adım
- sawas
- Cihazım
- Lenovo Zuk 2
- Konular
- 1
Galiba ondan olurmu kiHocam global harici bir rom mu kullanıyorsunuz?
ZUK Z2131 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba ondan olurmu kiHocam global harici bir rom mu kullanıyorsunuz?
Hocam Global rom harici kullandığınız romların temalar uygulaması Modlu (3. parti hatası vermiyor) olduğu için, indirmiş olduğunuz temaya yorum yapma yetkinize engel oluyor maalesef.Galiba ondan olurmu ki
Evet aynı uyarıyı bende alıyorum uygulamaya rağmen yorum yapamıyorum...Tema uygulandı yorum yapamıyorum temayı uygulamanız gerekiyor diyor zaten uygulamışım benGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Siz Miui bazlı Custom rom kullanıyorsunuz hocamEvet aynı uyarıyı bende alıyorum uygulamaya rağmen yorum yapamıyorum...
Belki yeri değil ama sizi galiba 5-6 yıl önceden tanıyorum. O zamanlar googleandroid.com vardı ardından kapandı ve forumandronova ile birleşti. Ben dahil birkaç kişi turkcell t10 marka cihazına rom hazırlardık. Siz o zamanlar miui romlara meraklıydınız. Doğru mu hatırlıyorum. Nick yine aynıydı galiba.Ellerinize sağlık hocam![]()
Teşekkürler hocam, sözlerinizle beni onure ettiniz. Güle güle kullanınTeşekkürler Ahmet Bey. Tema süper olmuş. Her çıkardığınız temayı çok beğeniyorum. Hangisini kullansam bilemedim şimdi...
Teşekkürler Üstat...Yavaş yavaş bu kavramları öğreneceğim..Siz Miui bazlı Custom rom kullanıyorsunuz hocam
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi