Ottoman hocam benim designer işi halloldu. En son tema yüklemiştim, sitede tema reject yemişti ama uygulamada temayı yayınlamışlar. Bir deneyeyim diye mtz içe aktardım ve uygula dedim oldu.Yaptığınız işlemi ve ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam?
Sizin adınıza sevindim hocamOttoman hocam benim designer işi halloldu. En son tema yüklemiştim, sitede tema reject yemişti ama uygulamada temayı yayınlamışlar. Bir deneyeyim diye mtz içe aktardım ve uygula dedim oldu.artık temaları 3.parti olarak yükleyebiliyorum. Şimdi senden daha çok tema bekliyorum hocam
![]()
Hocam bu işin beceri işi olduğunu düşünüyorum ve bende o beceriye sahip değilim. Ama sizin ne kadar marifetli biri olduğunuzu temalarınızdan görüyoruz zatenSizin adınıza sevindim hocamİnşallah sizden de bekleriz artık
![]()
Teşekkür ederim hocam güzel sözlerinin için.Hocam bu işin beceri işi olduğunu düşünüyorum ve bende o beceriye sahip değilim. Ama sizin ne kadar marifetli biri olduğunuzu temalarınızdan görüyoruz zatenve devamını sabırla bekliyoruz..
Kaldı 3 gün, sanırım Cumartesi yeni bir Temamız olacakTeşekkür ederim hocam güzel sözlerinin için.Fırsat buldukça yapıyorum, İnşallah Aralık ayı içinde yayınlayacağım.
İçinde yazdım hocamKaldı 3 gün, sanırım Cumartesi yeni bir Temamız olacak
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Biliyorum hocam ama benim ve diğer herkesin gönlünden geçen bu Cumartesiİçinde yazdım hocamBakalım artık hangi Cumartesi olur
![]()
İyi bir şey çıkarmak için uğraşıyorum hocam, tabi bu da biraz zaman alacak gibi görünüyor. Bekleteceğim sizi beni affedinBiliyorum hocam ama benim ve diğer herkesin gönlünden geçen bu Cumartesi
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk