Teşekkürler hocam, siyah tema forumda vardı ama arama yaparsanız daha sağlıklı olacaktır hocamBu arada temaniz çok güzel elinize kolunuzs sağlık![]()
Hocam o durum aklımda sıkıntı yok, o iş bendeHocam statusbardaki simgeleri biraz daha büyütülmüş olarak bekliyorum. Harika temalarınız var. Dönüşümlü olarak kullanıyorum. Tek sıkıntım saat ve üst bar simgeleri küçük oluyor mi 6 da. Sizin miui 10 için yaptığınız XL modülünü yüklesem de özellikle batarya içindeki yüzdelik yazı küçük malum yaşlılık işte gözlüksüz göremiyorum. Şimdiden teşekkürler
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Baktım ama tam dediğim gibi bulamadım hocam benim dediğim full siyah olacak herşeyiyle (telefon, mesajlaşma,rehber,ayarlar,galeri vb)Teşekkürler hocam, siyah tema forumda vardı ama arama yaparsanız daha sağlıklı olacaktır hocam![]()
Aklımda olsun hocam bulursam size özelden atarımBaktım ama tam dediğim gibi bulamadım hocam benim dediğim full siyah olacak herşeyiyle (telefon, mesajlaşma,rehber,ayarlar,galeri vb)
Beşiktaşlı olduğumuzdan siyah-beyaz aşkı bitmiyor bizde![]()
Çok makbule geçer bu arada teşekkür ederim yardımınız içinAklımda olsun hocam bulursam size özelden atarım![]()