- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 216
Hayırlısı 
Teşekkürler hocam.Muhtemelen öyle olacak gibi hocam.
Haklısınız hocam, tamamen kusursuz bi iş çıkarsanız bile, dünyanın engüzel tema'sını da yapsanız illaki bi kusur bulacak birileri herdaim çıkar. Mimar sinanın camii hikayesindeki gibi. Şimdiden emeğinize, çabanıza, gayretinize ve yüreğinize sağlık diyorum.
Çok teş.hocam Allah razı olsun. Bu forum sizler gibi gönlü geniş güzide insanların varlığıyla daha çok seviliyor. Yoksa benim gibi tecrübesiz olan yada az olan insanlara yardın eden bi mercii bulunmazdı. İyiki varsınız. Saygılarımla...Teşekkürler hocam.
Benim ve benim gibi tema yapan bir çok arkadaşımız var forumda, onlarda iyi bilirler. Atıyorum mağazada 100 tane yorum yapılmış, bunlara baktığımız zaman Türk olarak yorum yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Aslında bu Tema değil her konuda (Rom,Mod ve çeşitli Rehberler) böyle sanırım. Ama bizler arkadaşlarımızında yazdığı gibi, hiç bir karşılık beklemeden bu işi severek yapıyoruz. Lütfen yazdıklarım sitem olarak yanlış anlaşılmasın, burada asla kimseyi tenzih etmek gibi bir amacım yok
Ve ben bu işi yapmaya devam edeceğim sıkıntı yok![]()
Hocam biliyorsunuz benim global roma maalesef hastalığımdan dolayı alerjim var, o nedenle ne yazıkki tema mağazasına almıyorlar beni...Teşekkürler hocam.
Benim ve benim gibi tema yapan bir çok arkadaşımız var forumda, onlarda iyi bilirler. Atıyorum mağazada 100 tane yorum yapılmış, bunlara baktığımız zaman Türk olarak yorum yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Aslında bu Tema değil her konuda (Rom,Mod ve çeşitli Rehberler) böyle sanırım. Ama bizler arkadaşlarımızında yazdığı gibi, hiç bir karşılık beklemeden bu işi severek yapıyoruz. Lütfen yazdıklarım sitem olarak yanlış anlaşılmasın, burada asla kimseyi tenzih etmek gibi bir amacım yok
Ve ben bu işi yapmaya devam edeceğim sıkıntı yok![]()
Amin hocam..Çok teş.hocam Allah razı olsun. Bu forum sizler gibi gönlü geniş güzide insanların varlığıyla daha çok seviliyor. Yoksa benim gibi tecrübesiz olan yada az olan insanlara yardın eden bi mercii bulunmazdı. İyiki varsınız. Saygılarımla...
Herkesten razı olsun hocam. Öyle düşünmeyin lütfen, herkes burada birbirinden bir şeyler öğrenip tecrübe sahibi oluyor.Çok teş.hocam Allah razı olsun. Bu forum sizler gibi gönlü geniş güzide insanların varlığıyla daha çok seviliyor. Yoksa benim gibi tecrübesiz olan yada az olan insanlara yardın eden bi mercii bulunmazdı. İyiki varsınız. Saygılarımla...
Akşam 8Hocam anket ne zaman bitecek?
Biliyorum hocam, bilmezmiyimHocam biliyorsunuz benim global roma maalesef hastalığımdan dolayı alerjim var, o nedenle ne yazıkki tema mağazasına almıyorlar beni...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sizin yüzünüzden beni de almıyorlar.Hocam biliyorsunuz benim global roma maalesef hastalığımdan dolayı alerjim var, o nedenle ne yazıkki tema mağazasına almıyorlar beni...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk