Tema Tema İsmini Sen Ver + Tema Fikirleri

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Elinize sağlık hocam harika görünüyor şöyle bir isim olabilir attractive gray

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Teşekkürler hocam hocam, isim kapandı ama son kez sizin önerinizi ekleyelim ankete :)
Pardon hocam gerek yok önemli olan temanın tasarımı onuda hakını veren kişilerinden birisiniz her ne isim verilirse güzel duracaktır

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Pardon hocam gerek yok önemli olan temanın tasarımı onuda hakını veren kişilerinden birisiniz her ne isim verilirse güzel duracaktır
Elimden geldiği kadarı ile herkes gibi bende hakkını vermeye çalışıyorum hocam. :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar saat 20.00 da oylama kapanıyor bilginize :)
Hocam sadece 42 kişi katılmış, bir isme 9, ona yakın olana da 6....sanırım kimse temayı beğenmedi, siz kafanıza göre isim verin ve Mağazaya gönderin bence

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam sadece 42 kişi katılmış, bir isme 9, ona yakın olana da 6....sanırım kimse temayı beğenmedi, siz kafanıza göre isim verin ve Mağazaya gönderin bence

Bu iş nankör meslek hocam, koskoca bir tema yapıyor yada temaları birleştirip güzel bir eser yaratıyorsunuz, bir kişi geliyor batarya ikonunu beğenmiyor diğeri şebeke ikonunu bir diğeri başka yerini, ama temanın diğer güzel olan yerlerini hesaba bile katmiyorlar iyi yorum yapmıyorlar, bu iş böyle. Kızacak birşey yok aslında zevkler ve renkler..

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Bugün vereceğim İnşallah hocam.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bu iş nankör meslek hocam, koskoca bir tema yapıyor yada temaları birleştirip güzel bir eser yaratıyorsunuz, bir kişi geliyor batarya ikonunu beğenmiyor diğeri şebeke ikonunu bir diğeri başka yerini, ama temanın diğer güzel olan yerlerini hesaba bile katmiyorlar iyi yorum yapmıyorlar, bu iş böyle. Kızacak birşey yok aslında zevkler ve renkler..
Aslında buradaki amaç, herkesten gelen fikirleri harmanlayıp ortak bir çalışma çıkması yönünde ama dediğiniz gibi herkesin bakış açısı ve güzellik unsuru farklı maalesef.

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Tema Türkçe ad olmalı GökTürk
Muhtemelen öyle olacak gibi hocam.
Haklısınız hocam, tamamen kusursuz bi iş çıkarsanız bile, dünyanın engüzel tema'sını da yapsanız illaki bi kusur bulacak birileri herdaim çıkar. Mimar sinanın camii hikayesindeki gibi. Şimdiden emeğinize, çabanıza, gayretinize ve yüreğinize sağlık diyorum.

Üst Alt