Estağfurullah hocam, ben türkçeyi zor konuşuyorum, ne gezer bende İngilizce..it is a pencil seviyesi benimki...Skorpi üstadım. Sizin İngilizceniz benden çok ileride. Red Dawn, kırmızı şafak' mı kızıl şafak mı?![]()
Google amca kızıl şafak diyor ama skorpi mi daha yaşlı google mı bilemedimSkorpi üstadım. Sizin İngilizceniz benden çok ileride. Red Dawn, kırmızı şafak' mı kızıl şafak mı?![]()
Haklısın hocam, aslında Kızıl Şafak ama biz temaya uygun isim olsun diye Türkçeye çevirirken "Kırmızı" yazdık, temayla rengi tutsun diye oy verirkenEstağfurullah hocam, ben türkçeyi zor konuşuyorum, ne gezer bende İngilizce..it is a pencil seviyesi benimki...
İsmi Sayın @Ottoman hocama sorun Lütfen
Sevgili hocam üstüme vazife değil ama sizde sanki bir Skorpi fobisi oluşmuş gibi hissediyorum. Yalnız üstada bulaşmak pek hayra alamet olmasa gerek.Google amca kızıl şafak diyor ama skorpi mi daha yaşlı google mı bilemedimtecrübe önemli tabi
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam.. Fobi değil de hobi diyelim, bu günlerde kendisine bulaşasım var, nedendir bilemiyorumSevgili hocam üstüme vazife değil ama sizde sanki bir Skorpi fobisi oluşmuş gibi hissediyorum. Yalnız üstada bulaşmak pek hayra alamet olmasa gerek.![]()
Yanlız tehlikeli bir hobi. Sonra demedi demeyin.Estağfurullah hocam.. Fobi değil de hobi diyelim, bu günlerde kendisine bulaşasım var, nedendir bilemiyorum
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deli sevdiğini taşlarmış hocam.. Sonuçlarına razıyımYanlız tehlikeli bir hobi. Sonra demedi demeyin.![]()