Hayırlı olsun inşallah hocam artık heyecan la bekliyeces şimdiden Elinize sağlık iyiki varsın hocamEvet arkadaşlar anketimiz kapanmıştır. Görüldüğü üzere temamızın ismi oy çokluğu ile "Red Dawn" olarak belirlendi ve Temalar Mağazasına yükledim.Bundan sonra bekleme sürecine giriyoruz. Oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
![]()
Hayırlı olsun hocam...Temayı beğenip de yüklemeyi bekleyenlere Allah sabır versin İnşallahEvet arkadaşlar anketimiz kapanmıştır. Görüldüğü üzere temamızın ismi oy çokluğu ile "Red Dawn" olarak belirlendi ve Temalar Mağazasına yükledim.Bundan sonra bekleme sürecine giriyoruz. Oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
![]()
Yaaaa bişi diyeceğim olmayacakHayırlı olsun hocam...Temayı beğenip de yüklemeyi bekleyenlere Allah sabır versin İnşallah
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Amin hocam, baktım uzun sürüyor, B planım var işleme alınca hemen oluyorHayırlı olsun hocam...Temayı beğenip de yüklemeyi bekleyenlere Allah sabır versin İnşallah
Ne diyeyim Allah onları islah etsin ve iman nâsip etsinNüfustan yırtıyorlar sanırım![]()
Sabırla koruk helva olurmuş, dut yaprağı atlas...Hayırlı olsun hocam...Temayı beğenip de yüklemeyi bekleyenlere Allah sabır versin İnşallah