Yardım Telefonun Yazılımı Çöktü

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam İlk önce şunu belirteyim ben sizin zannettiğiniz gibi yada piyasada gördüğünüz gibi kibirinden burnunun ucunu göremeyen insanlardan değilim. Özür dilemek felan insanı küçültmez aksine yüceltir. Size yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorsanız ve sizi haklı/haksız üzdüysem özür dilerim. Diğer yandan burada yeri geliyor her hangi bir sorun için açılan konuda sayfalarca cevap oluyor, belki siz 2 yıl 5 yıl önce etikletlenmişsiniz. Bu mesajların hepsini okumak tek tek sizin isminiz varmı diye filtrelemek malesef kimse için mümkün değil. Son cevabı okuyorum bildiğim ve kullanıcının kendi çözebileceği bir şey ise cevap veriyorum, Teknik bir konu ise tamir teklif ediyorum. Bana da sizin isminizi veren oluyor sizinle görüştüğünü söyleyen oluyor 'Forumun yetkili tamircisi Zenex beydir, ayrıca kendisinede şahsi olarak bende referansım tabiki kendisinden destek alabilirsiniz. cihazınız sorunsuz şekilde çözüme kavuşacaktır.' cevabını veriyorum. yani etik olmayan nerede ne yapmışım ben hala hayret içerisindeyim. İnsanlar tek sizden fiyat almıyorki yeri geliyor 10 yere soruyor. Yani size forumdan ulaşıp fiyat alan bir kişi bana yada bir başkasına da facebook yada telegram üzerinden ulaşıp fiyat almış olabiliyor. yada tam tersi. Hocam biraz empati yapmanızı rica ediyorum. Ben sizi gerçekten seviyor, mesleğinize, piyasanıza, güvenilirliğinize saygı duyuyorum. Bende sizinle ticaret yaptım zamanında memnun da kaldım. Boşu boşuna referansım demiyoruz hocam. Güzel insansınız işlerinizde kolaylık dilerim.
H.kadioglu, bence siz dikkat edin. Çünkü burada bu yanlışı yapan sizsiniz.

Bakın ne diyorum gayet açık net.

Sizin etiketlendiğiniz hiçbir yere etiketlensem de yazmıyorum.

Siz ise benim etiketlendiğim yerlere, yazdığım yerlere benim etiketlenmeme, yazmama aldırış etmeden ben yaparım diyorsunuz. Önceden direkt benim konuştuğum kişilere özel mesaj atıyordunuz.

Bu yaptığınız şey için sizi uyardım. Ben bu ahlak kuralına uyuyorum siz de uyun. Ben sizin yazdığınız yere yazmıyorum dedim uyardım. Siz ne yaptınız? Uydunuz mu? İlk sayfaya bir baksanıza kim etiketlenmiş. Bir de bir örnek gösterin sizin etiketlendiğiniz yazdığınız yere mesaj attığım veya size yazan kişiye özel mesaj gönderdiğime şahit oldunuz mu?

Haksız olmanıza, özür dilemeniz gerekirken bir de haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ya pes diyorum. Siz mesaj yazdığınız yerlere dikkat etse idiniz 2 kere uyarmama rağmen böylr bir mesaj yazmazdım bugün buraya. Ama 1. De anlamadınız, 2. De dinlemediniz yeter artık ben o kadar geniş bir insan değilim, burası da FACEBOOK değil.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam yapmayın etmeyin hangi 2 hangi 5 yıl. Daha dün açılmış bu konu. Böyle daha yüzlerce çıkarırım size. Benim sizin yazdığınız veya etiketlendiğiniz konuya yazdığımı gördünüz mü? İnsan dikkat etmek isteyince ediyor. Tek ricam budur. Belki ilerde yüz yüze gelirsek daha iyi anlaşırız.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam yapmayın etmeyin hangi 2 hangi 5 yıl. Daha dün açılmış bu konu. Böyle daha yüzlerce çıkarırım size. Benim sizin yazdığınız veya etiketlendiğiniz konuya yazdığımı gördünüz mü? İnsan dikkat etmek isteyince ediyor. Tek ricam budur. Belki ilerde yüz yüze gelirsek daha iyi anlaşırız.
Hocam Zaten yolum düşerse mutlaka ziyaretinize geleceğim. Bakın inanınki benim amacım sizin yada bir başkasının müşterisine salça olmak, zarar vermek, haksız kazanç sağlamak değil. Bu forumu, üyelerini, yöneticilerini ve içinde sizi gerçekten çok seviyorum. Burada çözülmüştür başlıklı bir konu okuduğum zamanda çok mutlu oluyorum. Ama emin olun bunun sebebi tarafımdan ücretli çözüme kavuşması değil. Siz olabilirsiniz, diğer yönetici arkadaşlar olabilir gerçekten güzel bir aile burası. Ben mesela sizin tamir konunuzu da takip ediyorum bir yorum yazıldığı zaman bildirim geliyor ama bunun sebebi inanınki sizin zannettiğiniz gibi değil. Dediğim gibi istemeden de olsa böyle düşünmenizi gerektiren bir duruma sebep olduysam özür dilerim. Dediniz gibi bundan sonra yorum yazdığım her konuda isminiz geçiyormu tek tek filtre etmeye uğraşırım :) iyi çalışmalar dilerim.

Üst Alt