Yardım Telefonun Yazılımı Çöktü

erdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.Ali
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Memur
Konular
1
Buyrun yardımcı olayım cihaz ve sorun nedir?
Cihazım Yurt Dışı Mi Note 10. Arka kapağı açılarak kaydı yapıldı. Bootloader kilidi kapalı. Usb Hata Ayıklama da kapalı. TWRP yüklü değil.

Cihazın bildirim çubugunu ayarlamaya çalışıyordum. Geliştirici seçeneklere girdim. En alt kısımlarda bant genişliği 392 yazıyordu. 350 ye çevirdim, bildirim çubuğundaki mesafe değişti, 320 ye çevirecektim ama yanlışlıkla iki defa 0 yazarak kazara 3200 yapmışım hemen ardından kapandı ve açılınca bir süre MIUI yazısında kalıyor cihazın kendi Recovery menüsü açılıyor.

Verilerimi kurtarmam mümkün mü?
IMEI Kaydını Kurtarmam Mümkün mü?
Cihazı nasıl açabilirim?

Yardımcı Olursanız çok sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazım Yurt Dışı Mi Note 10. Arka kapağı açılarak kaydı yapıldı. Bootloader kilidi kapalı. Usb Hata Ayıklama da kapalı. TWRP yüklü değil.

Cihazın bildirim çubugunu ayarlamaya çalışıyordum. Geliştirici seçeneklere girdim. En alt kısımlarda bant genişliği 392 yazıyordu. 350 ye çevirdim, bildirim çubuğundaki mesafe değişti, 320 ye çevirecektim ama yanlışlıkla iki defa 0 yazarak kazara 3200 yapmışım hemen ardından kapandı ve açılınca bir süre MIUI yazısında kalıyor cihazın kendi Recovery menüsü açılıyor.

Cihazı nasıl açabilirim?

sıfırlanmadan zor gözüküyor recoveryden sıfırlarsanız cihaz açılır ama bu seferde imei null olur..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Box yani ücretli destek alacaksınız demektir hocam.
İstanbul'da iseniz direk Zenex hocayla iletişime geçin ne var ne yok size Bilgi verir çok sağlamdır ustalığı bilginiz olsun
Teşekkürler hocam yalnız İstanbul'da değilim, Trabzon'dayım.

Kadıoğlu malesef daha önce de pek çok kez seni uyarmama karşın bu yaptığın şey hoş olmayı geçti, farklı bir boyuta taşındı.

Ben, senin adının geçtiği hiçbir konu altına mesaj atmazken, seni buranın forum olduğu hakkında, Facebook taki gibi birbirinin altına ben yaparım, ben de yaparım vs yazan insanların burada olamayacağı konusunda uyarmışken senin yaptığın bu olay ahlaka sığmıyor artık. Kusura bakma ben Facebook takiler kadar geniş değilim.

Başka biri bunu yapınca sinirleniyorsun, sen bunu bana yapınca ahlaksız olduğunun farkına varmıyor musun?

Bana mesaj geliyor, kadıoğlu ile görüştüm ona işimi yaptıracaktım ama şuan ulaşamıyorum sen yap diye ben tersliyorum insanları. Kimle konuştuysanız ona yaptırın hoş değil bu diyorum. Fakat bakıyorum bunu yaptığım insan ben nereye etiketlendiysem orada.

Edep!!
Böyle postun altına üşüşmüş Facebook akbabası gibi davranacaksan yerin burası değil, daha önce de uyardım ama değişen hiçbir şey olmadı. Daha kaç kere yazmam uyarmam lazım?

Senin etiketlendiğin bir yerin altına attığım tek bir ben yaparım mesajı yoktur. Ama seninkileri atsam sıralamayla bitmez.

Edebini takın, git Facebook ta bunu rahatça yapmaya devam et. Burası bir forum, sana göre değil.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ismimi etiketlemişler bende cevap verdim nedir buradaki sıkıntınız anlamadımki? geçmiş mesajlara bakın anlarsınız.
Teşekkürler hocam yalnız İstanbul'da değilim, Trabzon'dayım.

Kadıoğlu malesef daha önce de pek çok kez seni uyarmama karşın bu yaptığın şey hoş olmayı geçti, farklı bir boyuta taşındı.

Ben, senin adının geçtiği hiçbir konu altına mesaj atmazken, seni buranın forum olduğu hakkında, Facebook taki gibi birbirinin altına ben yaparım, ben de yaparım vs yazan insanların burada olamayacağı konusunda uyarmışken senin yaptığın bu olay ahlaka sığmıyor artık. Kusura bakma ben Facebook takiler kadar geniş değilim.

Başka biri bunu yapınca sinirleniyorsun, sen bunu bana yapınca ahlaksız olduğunun farkına varmıyor musun?

Bana mesaj geliyor, kadıoğlu ile görüştüm ona işimi yaptıracaktım ama şuan ulaşamıyorum sen yap diye ben tersliyorum insanları. Kimle konuştuysanız ona yaptırın hoş değil bu diyorum. Fakat bakıyorum bunu yaptığım insan ben nereye etiketlendiysem orada.

Edep!!
Böyle postun altına üşüşmüş Facebook akbabası gibi davranacaksan yerin burası değil, daha önce de uyardım ama değişen hiçbir şey olmadı. Daha kaç kere yazmam uyarmam lazım?

Senin etiketlendiğin bir yerin altına attığım tek bir ben yaparım mesajı yoktur. Ama seninkileri atsam sıralamayla bitmez.

Edebini takın, git Facebook ta bunu rahatça yapmaya devam et. Burası bir forum, sana göre değil.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
H.kadioglu, sıkıntı belli, mesaj yazdığınız yerdeki geçmiş mesajlara sizin bakmanız gerekli bence.

Daha önce 2 kere uyardım. Neden uyardığıma da bakmadınız mı? Sıkıntının ne olduğunu uzun uzun yazdım anlayıp idrak edin diye. Bu bir değil 3 değil 5 değil 15 değil 25-35 değil. Artık yeter. Ticaretin de bir ahlakı vardır ama o ahlakı sizde göremiyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu, sıkıntı belli, mesaj yazdığınız yerdeki geçmiş mesajlara sizin bakmanız gerekli bence.

Daha önce 2 kere uyardım. Neden uyardığıma da bakmadınız mı? Sıkıntının ne olduğunu uzun uzun yazdım anlayıp idrak edin diye. Bu bir değil 3 değil 5 değil 15 değil 25-35 değil. Artık yeter. Ticaretin de bir ahlakı vardır ama o ahlakı sizde göremiyorum.
Kimin ahlaklı olup kimin ahlaksız olduğuna klavye başından siz karar veremezsiniz. Lütfen Kurduğunuz cümlelere dikkat edin.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
H.kadioglu, bence siz dikkat edin. Çünkü burada bu yanlışı yapan sizsiniz.

Bakın ne diyorum gayet açık net.

Sizin etiketlendiğiniz hiçbir yere etiketlensem de yazmıyorum.

Siz ise benim etiketlendiğim yerlere, yazdığım yerlere benim etiketlenmeme, yazmama aldırış etmeden ben yaparım diyorsunuz. Önceden direkt benim konuştuğum kişilere özel mesaj atıyordunuz.

Bu yaptığınız şey için sizi uyardım. Ben bu ahlak kuralına uyuyorum siz de uyun. Ben sizin yazdığınız yere yazmıyorum dedim uyardım. Siz ne yaptınız? Uydunuz mu? İlk sayfaya bir baksanıza kim etiketlenmiş. Bir de bir örnek gösterin sizin etiketlendiğiniz yazdığınız yere mesaj attığım veya size yazan kişiye özel mesaj gönderdiğime şahit oldunuz mu?

Haksız olmanıza, özür dilemeniz gerekirken bir de haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ya pes diyorum. Siz mesaj yazdığınız yerlere dikkat etse idiniz 2 kere uyarmama rağmen böylr bir mesaj yazmazdım bugün buraya. Ama 1. De anlamadınız, 2. De dinlemediniz yeter artık ben o kadar geniş bir insan değilim, burası da FACEBOOK değil.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Cihazım Mi Note 10
MIUI Sürümü 12.0.3
Cihazım Yurt Dışı. Kaydı arka kapağı açılarak yapıldı. Bootloader kilidi kapalı. Usb Hata Ayıklama da kapalı. TWRP yüklü değil.

Cihazı nasıl açabilirim?

Şimdiden yardım postumu okuyanlara teşekkür ederim
IMEI'den emin değilim ama,verileri çok rahat bir şekilde kurtarabilirsiniz.Yapacağınız işlem çok basit.Bootloader kilidi açılacak,Save user data seçilerek yüklenecek.Ama eğer kilit başvurusu yapmadıysanız auth/ufi yardımı ile flashlayabilirsiniz,bu ücretli bir işlem ama.Bir kaç kişi yapıyor forumdan,onlar da yukarıda yazmışlar zaten.Ortalık pek sakin görünmüyor,bu mesajı atıp çekileyim ben.

Üst Alt