Yardım Telefonum fastboot modunda kaldı

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Merhabalar telefonuma pixel experience romunu yüklemeye çalışıyordum ve bozdum. Daha yeni telefonun bl kilidini açtım sonra dedim rom yükleyim konudaki adımları yaparken ayriyeten bütün telefon belleğini sildim system boot tertemiz bir kurulum olsun dedim elimde otg vardı onunla usb belleğe attım kuracaktım fakat bir adımda yeniden başlatma yeniden recovery mode a girme vardı o adımda onu yapınca telefonu recovery mode a sokamıyorum hep fastboot modda kalıyor. Fastboot modda cmd den tam komutlar falan nasıl giriliyor bilmiyorum ona göre yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Güç ve ses açma tuşuna basılı tutup açmaya çalıştığımda da fastboot a giriyor bunu söylemek istedim. Birde twrp yükleme konusundaki adımları yapıyorum fastboottan çıkabileyim diye ama o da başarılı olmuyor bilgisayarda yüklendi gibi gösteriyor telefon fakat twrp ye girmiyor.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhabalar telefonuma pixel experience romunu yüklemeye çalışıyordum ve bozdum. Daha yeni telefonun bl kilidini açtım sonra dedim rom yükleyim konudaki adımları yaparken ayriyeten bütün telefon belleğini sildim system boot tertemiz bir kurulum olsun dedim elimde otg vardı onunla usb belleğe attım kuracaktım fakat bir adımda yeniden başlatma yeniden recovery mode a girme vardı o adımda onu yapınca telefonu recovery mode a sokamıyorum hep fastboot modda kalıyor. Fastboot modda cmd den tam komutlar falan nasıl giriliyor bilmiyorum ona göre yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Yanlış bi adım atmış olabilirsiniz hocam. Reboot Recovery yerine yanlışlıkla system de demiş olabilirsiniz.
Mi flashla tgz uzantılı rom kurun.
Sonra tekrar twrp kurup rom kurabilirsiniz

Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bi adım atmış olabilirsiniz hocam. Reboot Recovery yerine yanlışlıkla system de demiş olabilirsiniz.
Mi flashla tgz uzantılı rom kurun.
Sonra tekrar twrp kurup rom kurabilirsiniz

teşekkür ederim hocam. mi flashla stok romu kurucam doğru mu anladım ? birde bunu nasıl yapacağım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkür ederim hocam. mi flashla stok romu kurucam doğru mu anladım ? birde bunu nasıl yapacağım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz acaba
Evet tgz uzantılı fastboot rom indirin. Clean all ya da flash all seçerek yükleme yapın. Sonra twrp kurun ve rootlayin. Daha sonra hangi konudan yükleme yapıyorsanız direktifleri uygulayın ve kurun.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Teşekkür ediyorum deniyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet tgz uzantılı fastboot rom indirin. Clean all ya da flash all seçerek yükleme yapın. Sonra twrp kurun ve rootlayin. Daha sonra hangi konudan yükleme yapıyorsanız direktifleri uygulayın ve kurun.

Hocam mi flash da tgz uzantılı dosyayı görmüyor yapamadım.

Tavsiyem bu yöntem ile rom yükleyin... blackandwhite23

hocam sizin yöntemde de benim indirdiğim tgz uzantılı dosya sizin verdiğiniz linkten indiriyorum tgz uzantılı dosya çıkıyor sizin videoda rar uzantılı dosya var o yüzden sizinkini de yapamadım maalesef

hocam sizin yöntemde de benim indirdiğim tgz uzantılı dosya sizin verdiğiniz linkten indiriyorum tgz uzantılı dosya çıkıyor sizin videoda rar uzantılı dosya var o yüzden sizinkini de yapamadım maalesef

hocam hallettim bir yerde hata yapıyormuşum ondan olmuş fakat bu seferde flash all dediğimde yüklemiyor cmd kendiliğinden kapanıyor Stoya

hocam hallettim bir yerde hata yapıyormuşum ondan olmuş fakat bu seferde flash all dediğimde yüklemiyor cmd kendiliğinden kapanıyor Stoya

onun nedeni de usb portundanmış aslında sizin videoda dediğinizden dolayı 3.0 kullanmamıştım ama başka bir 2.0 portuna takınca düzeldi şu an flashlıyor çok teşekkür ediyorum Stoya

Son düzenleme:
Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12

onun nedeni de usb portundanmış aslında sizin videoda dediğinizden dolayı 3.0 kullanmamıştım ama başka bir 2.0 portuna takınca düzeldi şu an flashlıyor çok teşekkür ediyorum Stoya

yok hocam bu seferde cmd kendiliğinden kapanıyor yine olmadı

hocam uzaktan bağlanıp bi deneseniz olur mu acaba ? Nescafe656

Son düzenleme:
Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Belki aynı sorunla karşılaşan olur diye buraya yazayım.

Ben hatayı nerde yaptığımı bir türlü bulamadım maalesef ve çok fazla şey denedim. Cmdden kendim recovery flashlamaya çalıştım mi flash denedim mismatching imaj and Device hatası aldım Stoya hocamın dediklerini yaptım kaç kere hep hata verdi kaç tane rom indirdim problem bunda mı acaba falan diyerek bir türlü olmadı forumda çok fazla konuya baktım denedim pcye c yi komple silerek format attım olmadı olmadı olmadı olmadı en son usb girişini kaç kere değiştirmeme rağmen sanırım 5 veya 6 usb giriş yeri denedim en son bi oldu ve çok rahatladım nasıl olduğunu yine de anlamadım ama usb girişinden miydi problem başka bir şey mi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam sizin yöntemle yaptım. Stoya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Belki aynı sorunla karşılaşan olur diye buraya yazayım.

Ben hatayı nerde yaptığımı bir türlü bulamadım maalesef ve çok fazla şey denedim. Cmdden kendim recovery flashlamaya çalıştım mi flash denedim mismatching imaj and Device hatası aldım Stoya hocamın dediklerini yaptım kaç kere hep hata verdi kaç tane rom indirdim problem bunda mı acaba falan diyerek bir türlü olmadı forumda çok fazla konuya baktım denedim pcye c yi komple silerek format attım olmadı olmadı olmadı olmadı en son usb girişini kaç kere değiştirmeme rağmen sanırım 5 veya 6 usb giriş yeri denedim en son bi oldu ve çok rahatladım nasıl olduğunu yine de anlamadım ama usb girişinden miydi problem başka bir şey mi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam sizin yöntemle yaptım. Stoya
Hocam öncelikle geçmiş olsun, sorunsuz kullanımlar dilerim. Forum Kurallarımız 'a göre mesajınızın tamamında kalın karakter kullanmak yasaktır. Mesajınız kurallara uygun olarak düzeltilmiştir.
Forum Kurallarımız:
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

Oyla:
Üst Alt