Yardım Telefonum fastboot modunda kaldı

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Merhabalar telefonuma pixel experience romunu yüklemeye çalışıyordum ve bozdum. Daha yeni telefonun bl kilidini açtım sonra dedim rom yükleyim konudaki adımları yaparken ayriyeten bütün telefon belleğini sildim system boot tertemiz bir kurulum olsun dedim elimde otg vardı onunla usb belleğe attım kuracaktım fakat bir adımda yeniden başlatma yeniden recovery mode a girme vardı o adımda onu yapınca telefonu recovery mode a sokamıyorum hep fastboot modda kalıyor. Fastboot modda cmd den tam komutlar falan nasıl giriliyor bilmiyorum ona göre yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Güç ve ses açma tuşuna basılı tutup açmaya çalıştığımda da fastboot a giriyor bunu söylemek istedim. Birde twrp yükleme konusundaki adımları yapıyorum fastboottan çıkabileyim diye ama o da başarılı olmuyor bilgisayarda yüklendi gibi gösteriyor telefon fakat twrp ye girmiyor.

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Hocam öncelikle geçmiş olsun, sorunsuz kullanımlar dilerim. Forum Kurallarımız 'a göre mesajınızın tamamında kalın karakter kullanmak yasaktır. Mesajınız kurallara uygun olarak düzeltilmiştir.
Forum Kurallarımız:
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

teşekkürler hocam

blackandwhite23 geçmiş olsun, hayırlı olsun...

teşekkürler hocam

Oyla:
Üst Alt