Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Telefon bugün elime geçti. Hepsiburada'dan almıştım. Bahsettiğiniz gibi "8.0.10.0.0 Fake rom" ile geldi. Yönergelerinizi uygulayarak sorunsuz bir şekilde "8.0.3.0 Global stabil rom" yüklemesini yaptım. Teşekkürler. Şimdilik kamera, flaş vs herhangi bir donanım ve yazılım sorunu göremedim

Hayırlı olsun bende hb dan almıştım :)

Lamineure

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
Öncelikle anlatım için çok tesekkurler. Bu güncelleme işini aynı şekilde yaptım.merak ettiğim şu, ben cok detay anlamıyorum bt vs gibi. Su an surum 8.0.3. 0 a geldi. Başka işlem yapmadan cihazını kullanabilir miyim? Yeni surum gelince beni ne gibi sorunlar bekliyor bu durumda? Ayrıca android sürümü 6.0. 1 de bu surum su an güncel mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kafam çok karıştı su bt olayıyla bi şey de anlamadım nedir ne işe yarar cünkü

Lamineure

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
Çünkü ben bt ne zikkimsa açmadim bundan sonrası için ne yapmalıyım.

sunshine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
Rom geçişlerindeki işlemleri uyguladınız mı? wipe etmek gibi...
Rom yükledikten sonra herhangi bir wipe işlemi yapmadım, şu an xiaomi.eu romuna geçiş yaptım, yüklemeden sonra twrp üzerinden wipe yaptım pil eskisi kadar iyi olmasa da bir nebze düzeldi fakat parmak izi problemi devam ediyor, parmak izi kayıtlı yaparken daha parmağımı koymadan parmak izimi okumaya başlıyor,ekranı kapattığım zaman da kendi kendine açmaya çalışıyor. Sizce ne gibi bir prosedür uygulamam gerekir, yardımlarınız için teşekkürler...

technomania34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karasu
Cihazım
Mi5S
Konular
4
Öncelikle anlatım için çok tesekkurler. Bu güncelleme işini aynı şekilde yaptım.merak ettiğim şu, ben cok detay anlamıyorum bt vs gibi. Su an surum 8.0.3. 0 a geldi. Başka işlem yapmadan cihazını kullanabilir miyim? Yeni surum gelince beni ne gibi sorunlar bekliyor bu durumda? Ayrıca android sürümü 6.0. 1 de bu surum su an güncel mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kafam çok karıştı su bt olayıyla bi şey de anlamadım nedir ne işe yarar cünkü
İşlemin tamam, bu şekilde kullan, sorun yok. Gelecek güncellemeleri de alabilirsin. Son sürümdesin şu anda. Hayırlı olsun, güle güle kullan...

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
İşlemin tamam, bu şekilde kullan, sorun yok. Gelecek güncellemeleri de alabilirsin. Son sürümdesin şu anda. Hayırlı olsun, güle güle kullan...
kardeşim peki bu romu mi5 yükleyebilirmiyim miflash üzerinden

technomania34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karasu
Cihazım
Mi5S
Konular
4
kardeşim peki bu romu mi5 yükleyebilirmiyim miflash üzerinden
yazan yerden V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romu indir.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
yazan yerden V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romu indir.
peki fastboottan mi,flash la yüklenirmi ?

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
yeni surum cıkmıs ama herkese değil sanırım

savas3616

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
savasaltunka
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Bende yurtdışından cihaz getiren bir arkadaşın Xiaomi mi 5s aldım. cihazdan çok memnunum ama pili nedense çok çabuk bitiyor gibi gelmeye başladı. Saban 8 de evden %100 ile çıkıyorum Öğlene kadar en fazla 1,30 saat telefonla konuşma internet haberlere bakıyorum telefon %70 iniyor akşam 8 9 u zar zor görüyor telefon. Sizce anormal bir durum varmı sizin telefonlarınızda bu şekildemi ?
telefonumun romu : mıuı global 8.0 - Kararlı 8.0.3.0 (MAGMIDI) olarak gözüküyor. roomu aldığımız arkadaş atmış. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Üst Alt