Yardım Telefona yanlış rom yükledim ve yüklerken clean and lock dedim cihazı unlock yapamıyorum cihaz açılmıyor....

Galdor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim Süalp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status doğal olarak telefon açılmıyor o yüzden ayarlarına girip bişey yapamıyorum bu aşamada kaldım sıkıştım ne yapmam lazım bana bir yol gösterin

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status doğal olarak telefon açılmıyor o yüzden ayarlarına girip bişey yapamıyorum bu aşamada kaldım sıkıştım ne yapmam lazım bana bir yol gösterin
hocam fastboot moda girip mi flashtool ile stok rom yüklemeyi denedinizmi.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sorunu ayrıntılı bi şekilde tekrar yazayım Mi Unlock tamamlıyor işlemini fakat account a mi unlock status eklememi istiyor telefon fastbootta açılıyor onda sıkıntı yok re boot yapamıyorum çünkü recovery rom yüklü bu cihaza bu yüklenemez gibi bi uyarı var alt kısımda rom yükleyemiyorum çünkü cihaz kitlenmiş durumda durum şuanda bu işin garip tarafı cihazı kapatamıyorumda sürekli reboot yapıyor :D
yapılması gereken basit hocam Zenex hocam ile iletişime geçin yetkili hesap ile edl modda rom atılacak.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
En öncemli bilgiyi vermemişsiniz.... Bootloader kilidiniz açık mı? Mi Flash ile rom yüklediğinize göre açık olmalı?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
En öncemli bilgiyi vermemişsiniz.... Bootloader kilidiniz açık mı? Mi Flash ile rom yüklediğinize göre açık olmalı?
Hocam konuya dahil olmadan önce yorumları okuyalım arkadaş kilitlendiğini belirtti :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
aynen fastboot moda giriyor onda sıkıntı yok ama başka rom yükleyemiyorum flash xbl error veriyor
Hocam kilit kapalıyken rom yükleyemezsiniz yetkili hesap gerekiyor son kez belirteyim :)

Oyla:

Galdor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim Süalp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Problemin ana kaynağı Mi Flash ile recovery rom yüklerken clear and lock seçili kısmı programı yeniden başlattığımda düzeltmeyi unuttum.. Sonra doğal olarak kitlendi cihaz ve rom yükleyemiyorum şuanda yanlışımı düzeltmek için hep acelecilikten oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kilit kapalıyken rom yükleyemezsiniz yetkili hesap gerekiyor son kez belirteyim :)
anladım onu nasıl yapıcaz ?

Oyla:

tarafsız

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
2
Rsmi olmayan xiaomitoolv2 programı kilit atmadan rom yükleniyor bakın isterseniz.yükleyeyen çok var bunşekilde

Oyla:
Üst Alt