Yardım Telefona yanlış rom yükledim ve yüklerken clean and lock dedim cihazı unlock yapamıyorum cihaz açılmıyor....

Galdor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim Süalp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status doğal olarak telefon açılmıyor o yüzden ayarlarına girip bişey yapamıyorum bu aşamada kaldım sıkıştım ne yapmam lazım bana bir yol gösterin

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Selam millet cihazı yeni satın aldım indirirken missclick yapmışım sanırım fastboot rom yükleyeceğime recovery yüklemişim ve cihaz kitlendi şimdi unlock yapmaya çalışıyorum ama benden ayarlara girmemi istiyor telefonun Please Add your account in MIUI Settings developer options Mi Unlock status doğal olarak telefon açılmıyor o yüzden ayarlarına girip bişey yapamıyorum bu aşamada kaldım sıkıştım ne yapmam lazım bana bir yol gösterin
Konu açmadan önce lütfen forumu biraz inceleyin :)

Oyla:

Galdor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim Süalp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Program işe yaramıyor bunları denedim benden telefon ayarlarına girmemi istiyor ama telefonu açamıyorum ?

Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Program işe yaramıyor bunları denedim benden telefon ayarlarına girmemi istiyor ama telefonu açamıyorum ?
cihaz kilitlendi ve brick olduysa edl modda cihaza rom atılması gerekiyor hocam

Oyla:

Galdor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim Süalp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu ayrıntılı bi şekilde tekrar yazayım Mi Unlock tamamlıyor işlemini fakat account a mi unlock status eklememi istiyor telefon fastbootta açılıyor onda sıkıntı yok re boot yapamıyorum çünkü recovery rom yüklü bu cihaza bu yüklenemez gibi bi uyarı var alt kısımda rom yükleyemiyorum çünkü cihaz kitlenmiş durumda durum şuanda bu işin garip tarafı cihazı kapatamıyorumda sürekli reboot yapıyor :D

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Sorunu ayrıntılı bi şekilde tekrar yazayım Mi Unlock tamamlıyor işlemini fakat account a mi unlock status eklememi istiyor telefon fastbootta açılıyor onda sıkıntı yok re boot yapamıyorum çünkü recovery rom yüklü bu cihaza bu yüklenemez gibi bi uyarı var alt kısımda rom yükleyemiyorum çünkü cihaz kitlenmiş durumda durum şuanda bu işin garip tarafı cihazı kapatamıyorumda sürekli reboot yapıyor :D
Yetkili hesap gerekiyor diye biliyorum

Oyla:
Üst Alt