Yardım Telefona ulaşılamama sorunu

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Arkadaşlar redmi note 10s kullanıyorum.telefonum açık olmasina rağmen bana ulaşılamıyor.bazen ise ben arama yaptığımda bekliyor ve aramıyor.telefonu açıp kapadigimda düzeliyor.hattim Türk Telekom ne yapmam lazım?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Volte kapalıysa açın açıksa kapatın. Cihazınız hint model global değil muhtemelen ve telekom hatlarda bu sorunu tetikliyor..

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Volte kapalıysa açın açıksa kapatın. Cihazınız hint model global değil muhtemelen ve telekom hatlarda bu sorunu tetikliyor..
Cevap için teşekkür ederim.telefon global volte kapalı.onu açayim öyle deneyeyim.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Cevap için teşekkür ederim.telefon global volte kapalı.onu açayim öyle deneyeyim.
sorun düzeldi mi. birde telefonda imei repair yapıldı mı. abimede aldık telefon 1-2 gündür bu sorun var ttelekom hattıda

yunus özyürek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
s9
Konular
0
Telefon ayarlarından telefon hakkında tüm özellikler dahili depolamaya birkaç kez seri bir sekilde tıklayınız. Sonra telefon bilgileri ekranı açılacak hattınız hangi yuvada ise onu seçiniz. Daha sonra tercih edilen ağ türünü ayarla.
"Gsm/wcdm/lte (prl)" seçeneğini seçiniz. Sonra
Simkart ayarlarindan, tercih edilen ag türünü 4.5g oncelikli seciniz. Telefonu yeniden baslatiniz.
Orijinal ayarları not ediniz. Sorun çözülmezse eski ayarlarına getiriniz.

yunus özyürek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
s9
Konular
0
Ayni sorunu ben de yasadigim icin burada paylasmak istedim. Ben de sorun duzeldi.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Telefon ayarlarından telefon hakkında tüm özellikler dahili depolamaya birkaç kez seri bir sekilde tıklayınız. Sonra telefon bilgileri ekranı açılacak hattınız hangi yuvada ise onu seçiniz. Daha sonra tercih edilen ağ türünü ayarla.
Simkart ayarlarindan, tercih edilen ag türünü 4.5g oncelikli seciniz. Telefonu yeniden baslatiniz.
Bunu denedik iki gündür iyi gidiyor. Ama tercih edilen i seçince ilk yapılan ayarın bozuluyor olması lazım. Bizde zaten ilk dedgınız ayarı yaptık sadece

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Cevap için teşekkürler.peki hattınız Türk Telekom muydu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu denedik iki gündür iyi gidiyor. Ama tercih edilen i seçince ilk yapılan ayarın bozuluyor olması lazım. Bizde zaten ilk dedgınız ayarı yaptık sadece
Peki sonra kontrol ettiniz mi ?seçilen ağ turu kalıyor mu?yoksa ilk baştaki yani kendi orijinal ağ tirune mi dönüyor .

ibrhmafsn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 11
Meslek
Bilişim
Konular