Arkadaşlar redmi note 10s kullanıyorum.telefonum açık olmasina rağmen bana ulaşılamıyor.bazen ise ben arama yaptığımda bekliyor ve aramıyor.telefonu açıp kapadigimda düzeliyor.hattim Türk Telekom ne yapmam lazım?
Cevap için teşekkür ederim.telefon global volte kapalı.onu açayim öyle deneyeyim.Volte kapalıysa açın açıksa kapatın. Cihazınız hint model global değil muhtemelen ve telekom hatlarda bu sorunu tetikliyor..
sorun düzeldi mi. birde telefonda imei repair yapıldı mı. abimede aldık telefon 1-2 gündür bu sorun var ttelekom hattıdaCevap için teşekkür ederim.telefon global volte kapalı.onu açayim öyle deneyeyim.
Repair yapıldı.sorun tam olarak düzelmedi malesefsorun düzeldi mi. birde telefonda imei repair yapıldı mı. abimede aldık telefon 1-2 gündür bu sorun var ttelekom hattıda
Bunu denedik iki gündür iyi gidiyor. Ama tercih edilen i seçince ilk yapılan ayarın bozuluyor olması lazım. Bizde zaten ilk dedgınız ayarı yaptık sadeceTelefon ayarlarından telefon hakkında tüm özellikler dahili depolamaya birkaç kez seri bir sekilde tıklayınız. Sonra telefon bilgileri ekranı açılacak hattınız hangi yuvada ise onu seçiniz. Daha sonra tercih edilen ağ türünü ayarla.
"Gsm/wcdm/lte (prl)" seçeneğini seçiniz. Sonra
Simkart ayarlarindan, tercih edilen ag türünü 4.5g oncelikli seciniz. Telefonu yeniden baslatiniz.
Orijinal ayarları not ediniz. Sorun çözülmezse eski ayarlarına getiriniz.
Cevap için teşekkürler.peki hattınız Türk Telekom muydu?Telefon ayarlarından telefon hakkında tüm özellikler dahili depolamaya birkaç kez seri bir sekilde tıklayınız. Sonra telefon bilgileri ekranı açılacak hattınız hangi yuvada ise onu seçiniz. Daha sonra tercih edilen ağ türünü ayarla.
"Gsm/wcdm/lte (prl)" seçeneğini seçiniz. Sonra
Simkart ayarlarindan, tercih edilen ag türünü 4.5g oncelikli seciniz. Telefonu yeniden baslatiniz.
Orijinal ayarları not ediniz. Sorun çözülmezse eski ayarlarına getiriniz.
Peki sonra kontrol ettiniz mi ?seçilen ağ turu kalıyor mu?yoksa ilk baştaki yani kendi orijinal ağ tirune mi dönüyor .Bunu denedik iki gündür iyi gidiyor. Ama tercih edilen i seçince ilk yapılan ayarın bozuluyor olması lazım. Bizde zaten ilk dedgınız ayarı yaptık sadece