Nasıl ayarlayabilirim hocam?Hocam çözünürlüğünü ayarladınızmı o resimlerin bendede öyleydi ayarlayınca düzelmişti
Ben sizden daha merak içindeyim sayın hocam
Evet hocam büyük ihtimal çözünürlükte sıkıntı varHocam toplarken sıkıştırma metodu olarak Streo yaptınız değil mi?
1080x1920 yapın hocam olmazsa tekrar deneyin. Photoshop gibi program ile rahatlıkla bunu yapabilirsiniz.Evet hocam büyük ihtimal çözünürlükte sıkıntı var
Hocam, kendimi acayip baskı altında hissediyor ve daralıyorum, stres yaptım ve o nedenle hiç bir şeye konsantre olamıyorum... Ben bu işte yokum hocam, her şey için teşekkürlerBen sizden daha merak içindeyim sayın hocamAma şuna inanıyorum Skorpi hocam bizi şaşırtacak buna eminim
![]()
Hocam bunlar bahane gibi geldi banaHocam, kendimi acayip baskı altında hissediyor ve daralıyorum, stres yaptım ve o nedenle hiç bir şeye konsantre olamıyorum... Ben bu işte yokum hocam, her şey için teşekkürler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam da bahane değil valla, bunlar gerçeklerHocam bunlar bahane gibi geldi banaDaha önceden de belirttiğim size benden yardım için tam destek
![]()
Hocam ben bu gerçekleri ve gerekçeleri sayın forum kullanıcılarımıza bırakıyorum o zamanTeşekkürler hocam da bahane değil valla, bunlar gerçekler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk