Rehber Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam, kendimi acayip baskı altında hissediyor ve daralıyorum, stres yaptım ve o nedenle hiç bir şeye konsantre olamıyorum... Ben bu işte yokum hocam, her şey için teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İnsanları önce heveslendirip sonra ben yokum demek... :?
Bunun halk dilinde tek bir adı var hocam; o da, " su koyvermektir."... 8=)facepalm~~
Size yakıştıramadım. :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İnsanları önce heveslendirip sonra ben yokum demek... :?
Bunun halk dilinde tek bir adı var hocam; o da, " su koyvermektir."... 8=)facepalm~~
Size yakıştıramadım. :D
Hocam kusura bakmayın ama bu yaştan sonra bu tür işlerle uğraşamam maalesef, forumumuzda pırıl pırıl gençler var, onların yaptıklarıyla gurur duymak bana yeterli... Ben belki yinede, eserse, bir şeyler yaparım ama bunu kapalı sistem olarak sadece büyüklere verebilirim, forum ortamında asla olmaz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
zip i sistem media içerisine yetkiyi vererek atıyorum çalışıyor ama buradaki kalıpla twrpden yapınca olmuyor sebebini bulamadım.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
zip i sistem media içerisine yetkiyi vererek atıyorum çalışıyor ama buradaki kalıpla twrpden yapınca olmuyor sebebini bulamadım.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam, daha öncede de sizde aynı şekilde olmuştu hocam. Atladığınız bir şey yok değil mi ?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Eğer yanlış hatırlamıyorsam, daha öncede de sizde aynı şekilde olmuştu hocam. Atladığınız bir şey yok değil mi ?
Yok daha önceki dırekt root browser ıle medıa içine atma ıdı. O kısımda sorun yok twrp flashı ılk defa denedım. Seko ıle konustum dun gece oda twrp oluşturma bende de sıkıntılı dedı. Mtz yapmada sorun yok ama

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Ottoman hocam 1080x1920 çözünürlükte bir boot animasyonu yaptım. Ama aklıma bir şey takıldı. Çözünürlüğü 1080x1920 olmayan cihazlarda yaptığım boot animasyonu bozuk şekilde çıkmayacakmı? Diğer cihazlara uygun çözünürlükte tekrar yapmam mı gerekecek? Sizin yapmış olduğunuz animasyonları inceledim sadece 1080x1920 şeklinde yapmışsınız. :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ottoman hocam 1080x1920 çözünürlükte bir boot animasyonu yaptım. Ama aklıma bir şey takıldı. Çözünürlüğü 1080x1920 olmayan cihazlarda yaptığım boot animasyonu bozuk şekilde çıkmayacakmı? Diğer cihazlara uygun çözünürlükte tekrar yapmam mı gerekecek? Sizin yapmış olduğunuz animasyonları inceledim sadece 1080x1920 şeklinde yapmışsınız. :)
Hocam daha önce genelde telefonlar 1080x1920 formatında idi Mi6 da buna dahil. Ama çözünürlük ile uğraşmak istemiyorsanız alt zemin rengini siyah yaptığınız sürece çözünürlüğün önemi kalmayacağını göreceksiniz ;)

Üst Alt